Schokbestendige 12” tablet – MetaalNieuws

[ad_1]De nieuwe Latitude 7220 Rugged Extreme tablet van Dell is gemaakt om tegemoet te komen aan de eisen van gebruikers in zware omstandigheden; van fabriekshal tot in ambulances en van zandstormen tot en met poolomgevingen.

De lichte en krachtige rugged 12” tablet is ontworpen om gebruikers onderweg mobiel en verbonden te houden zodat ze productief blijven. Zijn duurzaamheid geeft gemoedsrust aan degenen die werken in de meest vuile, natte, uitdagende en kritieke plaatsen. De nieuwe productkenmerken omvatten onder meer een verbeterd Full HD-scherm van 1000 nits met anti-weerspiegelende coating. Daardoor kunnen gebruikers hun informatie bekijken en tonen zelfs wanneer ze buiten in direct zonlicht staan. Het multi-touchscreen is ook te bedienen met handschoenen aan.

- Advertentie -

De Latitude 7220 Rugged Extreme biedt een grote processorkracht voor de meest veeleisende applicaties. De tablet is te configureren volgens de wens van individuele gebruikers, met opties zoals de laatste 8ste-generatie Intel Core-processors die prestaties leveren tot 2TB en betrouwbare PCIe solid state drives (SSD). Dankzij de behandelingen tegen weerspiegeling op het 1000 nits Full HD-scherm, blijft de leesbaarheid uitstekend in alle omstandigheden. De nieuwe Rugged Active Pen en de multi-touch functionaliteit, ook geschikt voor het werken met handschoenen, geven een betrouwbare scherminteractie via pen of aanraking.
Vorig artikelRoboJob opent technologiecentrum in Duitsland
Volgend artikelKennametal maakt hard draaien rendabeler[ad_2]

- Advertentie -