Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl Devialet Phantom Reactor

[ad_1]

Na het enorme succes van de Phantom Premier speakers bracht Devialet ook twee kleinere uitvoeringen op de markt: de Reactor 600 en de Reactor 900. De compacte Phantom Reactor 600 heeft een volume van slechts 3 liter (vergelijk dat met de 12 van de Classic Phantom en zijn Zilveren en Gouden broers), maar een onvoorstelbaar frequentiebereik van 18 Hz tot 21 kHz met 600 Watt piekvermogen, uiterst lage vervorming en 95 dB SPL uit een piepkleine speaker!

- Advertentie -

Devialet Phantom Reactor 600 (wit)

De Devialet Phantom Reactor 600heeft van zijngrote broers veel meegekregen: een ongelooflijke basextensie, een open geluid dat breed de kamer in wordt gestuurd en meer vermogen dan een redelijk mens echt nodig heeft. De nieuwe app en besturing maken het leven ook makkelijker dan voorheen, waardoor de Phantom Reactor Devialets belofte waarmaakt van audio voor veeleisende mensen van nu. Lees ook de volledige review van Jamie er even op na.

De Devialet Phantom Reactor is ontworpen om eenvoudiger te installeren dan de grotere Phantom-broers en krijgt zijn muzieksignaal via Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay, UPnP of via een analoge of optische aansluiting. Het afspelen wordt geregeld via een speciale app. De oorspronkelijke Phantoms hadden geen Bluetooth, AirPlay of Spotify Connect, maar Devialet moest erkennen dat streaming moest worden ondersteund. De Reactor is dus behoorlijk veelzijdig,inclusief stereo-modus, en dan komt-ie nu ook nog in deze bijzondere uitvoering.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Devialet Phantom Reactor ter waarde van 990.

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het nige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven.

[ad_2]

- Advertentie -