Samsung Galaxy Tab S7 renders tonen vertrouwd tablet design

[ad_1]

Een setje renders toont Samsung’s aankomende toptablet, de Galaxy Tab S7. Wat blijkt? Anno 2020 ziet een tablet er gewoon weer uit als een tablet.

samsung galaxy tab s7 render 4
Galaxy Tab S7 renders

Sinds wij verklapten dat Samsung aan de Galaxy Tab S7 werkt, kwamen we een hoop te weten over de nieuwe tablets. Tablets, inderdaad, want er zijn twee modellen: de 11 inch Tab S7, en de 12,4 inch Tab S7+. Van de eerste zien we nu een hand vol renders zonder verrassingen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Plaatjeshandelaar @OnLeaks verkocht zijn renders aan Pigtou, dat verder weinig details toe te voegen heeft. Eerder werd duidelijk dat de Tab S7 en Tab S7+ batterijen hebben met een capaciteit van respectievelijk 8000 en 10000 mAh (ongeveer). Uiteraard krijgen de tablets weer een eigen S Pen stylus mee, en bovendien komt de 5G-variant van de Tab S7+ naar Europa.

Op de plaatjes zien we een dual camera aan de achterkant. Een frontcamera zien we zo gauw niet, maar die zal vast ergens in de redelijk-maar-niet-super-smalle bezel ingebakken zitten. En net als op de Tab S6 ontbreekt ook nu een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Hoewel het op de plaatjes niet helemaal duidelijk is, zit er aan de achterkant weer de magnetische laadsleuf voor de S Pen.

Ook in Nederland, in zwart en zilver

De tablets verschijnen straks ook op de Nederlandse markt, evenals in België. Je kunt beide modellen straks kopen in een zwarte of zilverkleurige uitvoering. Naar de prijs kunnen we alleen raden, maar we gaan ervanuit dat de ‘basis’ Tab S7 tussen pakweg €650 en €700 gaat kosten. De Tab S7+ ligt daar vast nog een stuk boven, en voor de 5G-uitvoering kruipt de prijs met zekerheid tot boven de €1000.

Samsung zal de Galaxy Tab S7 waarschijnlijk eind juli onthullen, om ze dan in augustus – min of meer tegelijk met de Galaxy Note 20 – op de markt te brengen.[ad_2]

- Advertentie -