Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 25

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 25 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 25 2020

XXL Heteluchtfriteuse

XXL honger? Frituur dan een XXL portie friet in deze heteluchtfriteuse. Doordat de friteuse zonder olie frituurt is dit een tikkeltje ‘gezonder’ dan bakken in frituurvet. Dat betekent niet dat een XXL-portie friet uit deze friteuse dezelfde voedingswaarde heeft als een salade, maar de patat smaakt vast goed. De friteuse heeft een extra grote mand met een inhoud van 5,5 liter en 8 vooraf ingestelde programma’s.

XXL heteluchtfriteuse Aldi
XXL heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Espresso-apparaat

Aldi verkoopt deze week een espresso-machine voor nog geen honderd euro. Of de koffie die er uit komt te drinken is, ligt deels aan het apparaat en deels aan jouw kwaliteiten als barista. Aan de toffe retro-look zal het in ieder geval niet liggen.

espresso-apparaat Aldi
Espresso-apparaat (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Multi massage-apparaat

Deze week heeft Aldi een opvallend massage-apparaat in de schappen liggen. Dit apparaat geeft verlichting van spierpijn en kramp middels een infrarood warmtemassage. Wie zijn stijve en pijnlijke spieren aan een apparaat van 15 euro durft over te laten is misschien een beetje wanhopig. Al denken wij dat multi massage-apparaat in geval van nood zeker het proberen waard is.

massage-apparaat Aldi
Massage-apparaat (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 25 2020

Lidl deal: Teasi sportnavigatie

Navigeren kun je leren. Je kunt dit echter ook overlaten aan een navigatie-computer als dit exemplaar van Lidl. Deze computer houdt je op het juiste pad tijdens je fietstocht, ski-avontuur en wandeling. De navigatie werkt middels GPS en laat zich ook met Bluetooth aan sensoren koppelen. Daarnaast analyseert de computer je trainingsgegevens als je dat wilt.

teasi sportnavigatie Lidl
Teasi sportnavigatie (Afbeelding: Lidl)

169,00 euro

Lidl deal: Russel Hobbs Smoothiemaker Mix & Go

Een vloeibaar ontbijt, lunch of snack is ideaal voor wie geen tijd heeft om fatsoenlijk te eten. Of beter gezegd: voor wie geen tijd maakt om fatsoenlijk te eten. Dat is niet erg, want een smoothie kan ook heerlijk en voedzaam zijn. Deze smoothiemaker maakt sap van alle groente en fruit die je er in stopt. De mixer wordt geleverd met twee bekers met deksel zodat je hem direct na het mixen kunt meenemen.

Russel Hobbs smoothiemaker Lidl
Smoothiemaker Mix & Go (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Sodastream Bubbler Crystal

Je kunt frisdrank kopen in de supermarkt, maar je kunt het ook zelf maken. Daarvoor hoef je geen chemicus te zijn, maar hoef je alleen maar een Sodastream in huis te hebben. Dit apparaat maakt namelijk in een handomdraai bruisend water van kraanwater. Dat scheelt je een rit naar de supermarkt én een lading plastic flessen.

Sodastream Bubbler crystal Lidl
Sodastream Bubbler crystal (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

#3 Action aanbiedingen week 25 2020

Mini-ventilator

Heb je het een beetje te warm? Pak dan deze mini-ventilator er bij voor een beetje verkoeling. Dankzij de handige clip bevestig je hem zo aan je laptop of smartphone. Aan je smartphone dient hij overigens ook perfect als windmachine voor spectaculaire selfies met je haren wapperend in de wind.

mini-ventilator Action
Mini-ventilator (Afbeelding: Action)

1,43 euro

Nor-Tec 360-graden insectenverdelger

De zomer is nog maar net begonnen maar aan insecten nu al geen gebrek. Deze Nor-Tec insectenverdelger maakt in no-time een einde aan insecten in je huis. Het UV licht van de gadget trekt insecten aan waarna ze in de container vallen.

nor-tec insectenverdelger Action
Insectenverdelger (Afbeelding: Action)

9,95 euro

Grundig oortelefoon textiel

Voor nog geen vijf euro scoor je deze week bij Action een oortelefoon van Grundig. De oordopjes worden geleverd inclusief extra kunststof opzetstukjes voor de oordopjes. Het snoer van deze oordopjes is omwikkeld met textiel waardoor hij belooft minder snel in de knoop te raken. Dat is perfect voor wie zijn oordopjes normaliter als een niet op te lossen puzzel uit zijn tas of jaszak vist.

grundig oortelefoon Action
Grundig oortelefoon (Afbeelding: Action)

3,49 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 25 2020

Vivitar activity action tracker

Een gezonde levensstijl en fit lichaam hoeft niet de wereld te kosten. Zo scoor je deze week bij Kruidvat een handige activity tracker die je stappen en calorieën telt, en afgelegde afstand meet. Die gegevens zijn af te lezen op het display van de gadget of op de bijbehorende app (voor iOS en Android). Kruidvat tipt de gadget als vaderdagcadeau maar we begrijpen het goed als je hem stiekem voor jezelf koopt.

Activity tracker Kruidvat
Activity tracker (Afbeelding: Kruidvat)

5,99 euro

Philips wake-up light

Wekkers zijn rotdingen. Als je niet automatisch iedere dag op hetzelfde moment wakker wordt is een wekker alleen essentieel. Tenminste, als je overdag afspraken en verplichtingen hebt. Wil je het wakker worden iets aangenamer maken? Probeer dan een wake-up light, zoals deze van Philips. Deze week scoor je hem bij Kruidvat tegen een scherpe prijs.

Philips wake-up light Kruidvat
Philips wake-up light (Afbeelding: Kruidvat)

39,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer deals van Lidl, Action, Kruidvat en Aldi

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 25 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht.

[ad_2]

- Advertentie -