Netflix kijken op een goedkope tablet? Dit zijn de beste AliExpress deals!

[ad_1]

De iPad is en blijft de populairste tablet op de markt. Maar waar hij een paar jaar geleden nog werd gezien als een apparaat dat een laptop kan vervangen, daar wordt hij vandaag de dag vooral gebruikt om op te gamen of series op te kijken. Met name voor zoiets als Netflix is een tablet goed. Maar als je heel eerlijk bent, heb je eigenlijk niet zo’n dure tablet nodig als je het gewoon gebruikt als een mediadevice. De slimme consument wil waarde voor zijn geld. Daarom kijken we naar AliExpress om te zien wat voor tablets daar beschikbaar zijn. Dit zijn wat ons betreft vijf tablets die perfect zijn om Netflix mee te kijken.

Vijf tablets van AliExpress om naar Netflix te kijken

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

- Advertentie -

10 inch tablet van Teclast

De eerste tablet die we er bij pakken is er één van Teclast. Hij heeft een 10.1 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1600. Hij draait op Android 8, is voorzien van 4 GB RAM en 64 GB aan opslagruimte. Daarmee kun je dus ook heel wat series op Netflix downloaden en meenemen op reis. Met een batterij van 6350 mAh kun je ook een tijdje vooruit. Kortom, een tablet die ideaal is om je favoriete serie mee te kijken. Nu te krijgen voor 144 euro, maar wellicht is het handig om er ook gelijk een hoesje bij te kopen, zodat hij rechtop staat wanneer je Netflix kijkt.

Aliexpress tablet

De Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi is een merk dat natuurlijk vaker voorbij komt in onze overzichten van AliExpress. Het Chinese merk biedt een goede combinatie tussen kwaliteit en een lage prijs. De Xiaomi Mi Pad 4 is met zijn 8 inch een slagje kleiner, maar biedt wel de mogelijkheid om een SD-kaart er in te doen, waardoor je qua opslag nog eens een extra van 256 GB kunt creëren. Naast een schermresolutie van 1920 bij 1200 beschikt de tablet over 4GB aan RAM. Meer dan genoeg om je series op te kijken, maar eventueel ook games op te spelen. Volgens de maker zou een opgeladen versie zo’n 12 uur aan kijktijd moeten opleveren. Hij kost 159 euro.

Aliexpress tablet

De Alldocube 10 inch tablet

De Alldocube 10 inch tablet is een alternatief op de eerste tablet die we genoemd hebben. Ook dit is een 10.1 inch tablet met een resolutie van 2560 bij 1600. Met 4 GB aan RAM en 64 GB aan opslag is er meer dan genoeg kracht en opslag op de tablet. De maker stelt dat het ook gebruikt kan worden om te gamen. Maar zoals een goed Chinees product betaamt wordt daarbij een plaatje gebruikt van Days Gone. Een game die exclusief is verschenen op de PlayStation 4. Maar hey, voor Netflix is het meer dan top. Hij kost nu 164 euro.

Aliexpress tablet

De Chuwi 8.4 inch tablet

Deze tablet is iets kleiner dan de vorige, maar kent dan ook wel een mooie prijs. Qua kracht is hij alles behalve slecht. met 3GB RAM is er genoeg om het scherm van 2560 bij 1600 aan te sturen. En de batterij moet goed genoeg zijn om zo’n 6 uur lang video te bekijken. Eerlijk is eerlijk, de eerder genoemde tablets klinken beter, maar wanneer je op de euro’s moet letten is deze met 132 euro gewoon net wat goedkoper.

Aliexpress tablet

De absolute budgettopper

De laatste tablet hebben we gekozen puur op de prijs. Want voor dit geld een tweede scherm in huis halen is gewoon netjes. De Beessitto 10 inch tablet heeft een schermresolutie van 1280 bij 800, waardoor series iets minder van het scherm afspatten. Daarnaast is hij met 600 gram iets zwaarder dan de anderen, maar draait het wel op Android 8 en kent de tablet ook 4 GB aan RAM en is er 64 GB aan opslagruimte. Het is echter de prijs die deze tablet top maakt. Je haalt hem in huis voor 69 euro.

budget tablet

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:

Netflix kijken op een goedkope tablet? Dit zijn de beste AliExpress deals!

[ad_2]

- Advertentie -