Remkes beeld geluid gaat verhuizen en organiseert verhuizingsopruiming

[ad_1]

Audiodealer Remkes beeld & geluid gaat verhuizen van Eindhoven naar Nuenen. In de loop van deze maand wordt daarom een verhuizingopruiming georganiseerd en vanaf 1 januari 2020 is Remkes beeld & geluid te vinden aan de Spegelt 64 te Nuenen.

Remkes beeld & geluid: opruiming en verhuizing

Audiodealer Remkes beeld & geluid is nu nog gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven. Vanaf begin 2020 zal het bedrijf te vinden zijn aan de Spegelt 64 te Nuenen. Om de verhuizing wat lichter te maken is er gedurende de huidige maand een verhuizingsopruiming.

- Advertentie -

Remkes beeld & geluid verklaart als volgt: eindelijk mogen wij het officieel bekend maken… Na een kleine 20 jaar op de Aalsterweg is het tijd om een nieuwe stap te maken! Vanaf 1 januari is Remkes beeld & geluid te vinden in Nuenen op de Spegelt 64, een nieuwe locatie die ons de mogelijkheid geeft onze oplossingen binnen (en buiten) nog beter aan u te presenteren.

Wij zijn druk bezig met de invulling van de showroom maar het belangrijkste uitgangspunt is de totaaloplossing. Of het nu gaat om een enkele ruimte, een complete woning, een bedrijf of zelfs een restaurant, voor iedere optie een variatie aan mogelijkheden! Uiteraard kunt u bij ons nog steeds terecht voor losse apparatuur. De luidsprekers, platenspelers, televisies enzovoorts verhuizen gewoon met ons mee!

Wij zijn tot eind december te vinden op de Aalsterweg 108 en starten het nieuwe jaar op de Spegelt 64 en gedurende de overgang zijn wij gewoon geopend en bereikbaar voor u! Voor vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 040 – 2233 790 of via [email protected].

Remkes beeld en geluid: nieuwe adres en contactgegevens

Spegelt 64
5674 CD Nuenen
Tel. 040 – 2233 790

E-mail: [email protected]
Website: https://remkesbeeldengeluid.nl/

[ad_2]

- Advertentie -