Apple streamt voor het eerst iPhone lanceringsevenement live via YouTube

[ad_1]

Elk jaar organiseert Apple weer een groots evenement om onder andere zijn nieuwe iPhones, smartwatches en tablets te lanceren. En voor de mensen die daar niet bij kunnen zijn, wordt het event ook live gestreamd. Als je een Apple device hebt is het geen enkele moeite om deze te bekijken. In principe kunnen ook gebruikers met een Android toestel of Windows computer het evenement live streamen, maar dan wel met een kleine omweg. Het ziet ernaar uit dat Apple dit jaar toch een wat groter publiek wil bereiken. Over een paar dagen is Apple’s 2019 iPhone keynote namelijk live te zien via YouTube.

Eerste YouTube livestream

Het is de allereerste keer dat Apple‘s onthullingsevenement live te streamen zal zijn via YouTube. Hierdoor bereikt de iPhonemaker meteen de hele wereld in plaats van alleen zijn eigen gebruikers. Uiteraard is het een slimme zet van het bedrijf en is het eerder vreemd dat ze zoiets niet al eerder hebben gedaan. Door de jaren heen lijken ze echter langzaam maar zeker toch wel wat leuker samen te spelen met de andere kinderen op het schoolplein, zoals Google en Microsoft. Vorig jaar mochten we ook al de eerste livestream meemaken op Twitter.

- Advertentie -

Apple keynote op 10 september

Mocht je het Apple evenement live mee willen maken, kun je dat dus via YouTube doen op 10 september om 19:00 uur. Op het officiële YouTube kanaal van Apple staat de stream al voor je klaar en je kunt een herinnering instellen, zodat je het niet vergeet. Zo’n 3,4 YouTubers hebben de steam geliked en opvallend genoeg zijn er 80 gebruikers die het maar niks vinden en voor het “vind ik niet leuk” duimpje zijn gegaan.

Verwacht wordt dat de iPhone 11 smartphones de show gaat stelen over een paar dagen. En hoewel er nog geen officiële informatie over de toestellen is, zouden we volgens de berichten een iPhone 11, iPhone 11 Pro en een iPhone 11 Pro Max mogen verwachten. Verder zou Apple de Apple Watch Series 5 tijdens het evenement gaan onthullen samen met een nieuwe 10,2 inch iPad.

Apple / YouTube

Reageer op artikel:

Apple streamt voor het eerst iPhone lanceringsevenement live via YouTube

[ad_2]

- Advertentie -