Introductieshow Sonus faber Olympica Nova bij Audio Life

[ad_1]

Het Italiaanse Sonus faber heeft in het diepste geheim een nieuwe productlijn ontwikkeld genaamd Olympica Nova. Deze nieuwe lijn bestaat uit een drietal vloerstaanders, een monitormodel, twee centerluidsprekers en een muurhangend model. De review van de Olympica Nova V lees je inmiddels op HiFi.nl.

- Advertentie -

De nieuwe Olympica Nova serie borduurt voort op de originele Olympica, maar is ook ingrijpend herzien en voorzien van nieuwe techniek. Volgens de fabrikant heeft de nieuwe Olympica Nova nieuwe drivers, een nieuw cross-overfilter, een nieuwe kast en een nieuw uiterlijk. Benieuwd naar hoe dat klinkt? Schrijf dan zaterdag 9 november even in je agenda, want dan ben je van van harte welkom bij Audio-Life in Buren.

Introductieshow Sonus faber

“Binnenkort zullen de producten onderdeel zijn van onze winkel, maar om alvast te kunnen luisteren zal importeur Savor Audio op zaterdag 9 november langskomen met de nieuwe Olympica Nova serie om alvast te kunnen proeven. Graag nodigen wij je uit om samen met ons te genieten van een muzikale set!

“Deze nieuwe luidsprekers zullen worden aangestuurd door Furutech bekabeling. Daarnaast zullen er combinaties worden gemaakt met de nieuwe Audio Note OTO Silver Signature en de Air Tight 300R versterkers.

“Hopelijk zien wij je op 9 november tussen 10.00 en 16.00 uur, tot dan! Gelieve van te voren aanmelden door middel van een mail naar [email protected].” | Audio-Life

[ad_2]

- Advertentie -