Festileaks tipt: tien onmisbare festivalgadgets

[ad_1]

Sziget 2018
Photo: Rockstar Photographers

Wie naar een festival gaat, kan natuurlijk geen vijf koffers meenemen. Gelukkig bestaan er talloze gadgets om onmisbare spullen toch op een gemakkelijke manier mee te krijgen. Wij lijsten hier tien gadgets op die jouw festivalervaring enkel zullen verbeteren.

- Advertentie -

1. Draagbare alcoholtester – €14,44

Blaastest alcohol tester - Digitaal - Sleutelhanger - draagbaar - alcoholtester

Hoewel we drinken en rijden altijd afraden, is het perfect mogelijk om van een biertje te genieten en toch nog naar huis te rijden ’s nachts. Deze alcoholtester past op je sleutelhanger en vertelt je écht in staat bent om achter je stuur te kruipen. Of je draait het nut om en je houdt een wedstrijdje om het hoogst blazen. Zorg wel dat je dan je tent nog vindt.

Hebben!

2. Festivaldop met bieropener

Festival dop Oranje| Festivaldop met sleutelhanger en bieropener | Partydop | Feest dop | Dop voor waterfles

Op een fles hoort natuurlijk een dop. Maar een gewone dop als je een dop kan hebben die ook je pintjes opent? Zelfde dop, dubbele functionaliteit: sluit de watertoevoer af en open de bierkraan!

Hebben!

3. Polaroid camera – €69,-

Fujifilm Instax Mini 9 - Ice Blue

Je wil natuurlijk mooie herinneringen ophalen van je festivalervaring. En niets dat een authentieke feel heeft als een polaroid. Je kan ze thuis meteen aan de muur hangen, of je geeft er eentje mee aan de vrienden die je bij je favoriete band hebt gemaakt.

Hebben!

4. Glowsticks – €18,99

relaxdays - glowsticks 100 stuks met verbindingen - lightsticks - glow sticks

Feesten hoort bij een festival. Felle visuals horen bij een festival. Deze glowsticks maken van je ledematen visuals tijdens het feesten. Dance acts zullen nooit meer hetzelfde zijn. En die vriend die je altijd kwijt raakt in het donker? Hang hem gewoon vol glowsticks.

Hebben!

5. Opvouwbare waterzak met karabijnhaak -€14,99

Waterzak - Waterfles - 3 Stuks - Festivalzak - Festival waterzak- Festival fles - BPA-vrij - Opvouwbaar - Hervulbaar - Karabijnhaak om te bevestigen - Super licht en sterk - Afwasbaar - Duurzaam - 450ml - Rood, Wit & Blauw

Water drinken op festivals is helaas moeilijker dan het lijkt. Je mag niet binnen met flesjes en je bonnen geef je natuurlijk veel liever aan bier of frieten dan aan een water. Deze handige zak neem je gemakkelijk leeg mee binnen en vul je op het terrein. Geen zin om ermee rond te sleuren? Met de handige haak hang je hem gewoon aan je broek.

Hebben!

6. Opblaasbaar kussen – €29,95

Wicked Wedge opblaasbaar loungekussen/stoel GRIJS

Tussen enkele acts ga je graag lekker even bij zitten. Je rug moet nog herstellen van de moshpit en zeteltjes zijn meestal niet bij de hand. Met dit opblaasbare kussen kan je je rustig neerleggen en genieten van een welverdiende rustpauze.

Hebben!

7. Draagbare douche – €11,99

Camp-gear Solar Douche - Camp Shower - 20 Liter - Zwart

Een half uur aanschuiven voor een brakke douche? Verleden tijd! Met deze draagbare douche bepaal je zelf wanneer en waar je je verfrist. Hou jij het liever smerig tijdens het weekend? Vul hem dan gewoon met bier!

Hebben!

8. Plantenspuit – €8,01

Waterverstuiver 0,45 L  blauw

Iedereen hoopt op stralend weer op een festival, maar in de zomermaanden durft het wel eens teveel van het goede te zijn. Je zal heel blij zijn dat je met deze waterverstuiver jezelf een beetje verfrissing kan brengen.

Hebben!

9. Poncho – €24,95

Ralka Poncho - Blauw - One size

Zei iemand iets over verfrissing? Zoals de meeste onder ons al wel eens ondervonden hebben, kan het weer ongenadig toeslaan tijdens de festivals. Haar nat, kleren nat, schoenen nat en kou lijden maar. Een poncho is een doodsimpele, maar bijzonder efficiënte oplossing.

Hebben!

10. Nachtlampje – €4,99

Kampeerlamp BL 40 lumen blauw

Je tent kan je helaas niet in de stekker steken en heeft meestal geen ingebouwde verlichting. Als je ’s nachts iets wil zien, moet je je eigen licht meebrengen. Deze lamp kan je zowel buiten naast je zetten als in je tent ophangen.

Hebben!

Festival Paklijst

Heb je je keuze kunnen maken tussen deze 10 stuks blitse festivalfashion? Dan ben je toe aan de volgende stap. Check onze Festival Paklijst voor al je benodigdheden voor dit festivalseizoen!Naar de Festival Paklijst!

[ad_2]

- Advertentie -