FreeBuds 3 Huaweis eerste draadloze in ears voorzien van ANC

[ad_1]

Het Chinese Huawei heeft zijn eerste draadloze in-ears genaamd FreeBuds3 aangekondigd. De FreeBuds3, die overigens sterk lijken op de draadloze in-ears van Apple, zijn ook meteen voorzien van active noise cancelling. De opbergdoos is meteen een oplaaddoos. Halverwege deze maand zouden ze verkrijgbaar moeten zijn in de Benelux.

Huawei FreeBuds 3: draadloze in-ears met active noise cancelling

De nieuwe FreeBuds 3 van Huawei liggen precies op tijd voor Sinterklaas en de kerstman in de winkels in de Benelux. De draadloze, compacte oortjes combineren een knap design met een ongeëvenaard geluid en active noise cancelling. Daarmee zijn de ideale metgezel om overal van kristalheldere muziek te genieten, zelfs op de meest drukke en lawaaierige plekken. De Huawei Freebuds 3 zijn beschikbaar vanaf 15 november a.s. voor een adviesprijs van 179 euro.

- Advertentie -

Huawei FreeBuds 3: geluid van ongeëvenaarde kwaliteit

De Freebuds 3 brengen echt stereogeluid naar draadloze oortjes. De precieze en zeer gevoelige driver in de oortjes is zorgvuldig afgesteld om elke muzieknoot in zijn originele staat te laten weerklinken. Een complexe bass tube die ingenieus in elk oortje is ingewerkt maakt de muziek luider, sterker en strakker. Door de stabiele connectiviteit met lage latentie zijn de FreeBuds 3 ook de perfecte draadloze oordopjes voor gamers die directe akoestische feedback nodig hebben voor een meeslepende game-ervaring.

Huawei FreeBuds 3: ruisonderdrukking die zelfs het lawaai in de metro verslaat

Dankzij de complexe technologie die in het oortje zit, is omgevingslawaai niet langer een stoorzender wanneer je telefoneert in een lawaaierige omgeving. Dankzij de nauwkeurige active noise cancelling functie kunnen de FreeBuds 3 het omgevingslawaai flink verminderen.

De FreeBuds 3 zijn de eerste oortjes die zowel gesprekslawaai verminderen als actieve ruisonderdrukking ondersteunen. Door het dubbeltappen op het linkeroortje zet je de ruisonderdrukkingsfunctie aan en geniet je van kristalheldere muziek, zelfs in de drukke metro of een lawaaierig restaurant. De technologie past zich aan aan elk uniek oorkanaal voor een perfecte persoonlijke ervaring.

Huawei FreeBuds 3: goed draagcomfort en een batterij die heel de dag meegaat

De Freebuds 3 spelen probleemloos vier uur lang muziek met één enkele laadbeurt en in totaal 20 uur als je ze samen met de opbergdoos gebruikt. Het opladen van de draadloze oortjes is gemakkelijker dan ooit. Met de ronde opbergdoos die perfect in je handpalm en broekzak past, laad je de oortjes op via draadloze laders en smartphones die reverse wireless charging ondersteunen (voor reverse charging is de reverse charging functie vereist en moet de lader actief zijn.).

De ergonomische pasvorm van de FreeBuds 3 zorgt voor goed draagcomfort zodat je urenlang naar je favoriete muziek kan luisteren. Het design van de oortjes is geïnspireerd op de natuurlijke kromming van de stemholte van een dolfijn. Die vorm concentreert en moduleert het geluid wat samen met de diepere positie in het oor zorgt voor kwaliteitsvol geluid.

Huawei FreeBuds 3: prijs en leveringsinformatie

De FreeBuds 3 en de opbergdoos hebben een stijlvol design met een glanzend zwarte of witte afwerking. De oortjes zijn vanaf 15 november a.s. beschikbaar in de twee kleuren voor een adviesprijs van 179 euro.

[ad_2]

- Advertentie -