betaalbare en verbeterde slimme speaker

[ad_1]

De Google Nest Mini is een kleine en betaalbare slimme speaker, en tevens de opvolger van de populaire Home Mini. Wat wij vinden van het apparaatje check je in de Google Nest Mini videoreview.

Bekijk de Google Nest Mini videoreview

Met behulp van stemcommando’s activeer je de Google Assistent op de Nest Mini. Zo kun je vragen naar het weer, je afspraken van die dag of even de headlines van het nieuws luisteren. Het apparaatje lijkt als twee druppels op zijn voorganger.

- Advertentie -

Toch zijn er kleine veranderingen aanwezig, zoals een gaatje op de achterkant. Zo kun je het slimme apparaatje ook ophangen aan de muur. Aan de binnenkant zijn er grotere vernieuwingen doorgevoerd. Zo is het volume verhoogd en de bass verdubbeld. Dat maakt de Google Nest Mini een veelzijdiger apparaat dan zijn voorganger.

Ook kun je er ‘connected’ apparatuur mee aansturen. Zet je favoriete Netflix-serie aan, op de televisie, dim je lampen of open de gordijnen als jij dat wil. De speaker past door zijn simplistische design in elk interieur en het is mogelijk om er meerdere te koppelen. Zo kun je nog beter genieten van Spotify of je favoriete radiostation.

In deze videoreview praten we je in een paar minuten bij over de belangrijkste ins en outs. Daarbij vergelijken we de slimme speaker ook met de oudere Home Mini. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste ziet. Iedere week delen we nieuwe reviews, tips en koopadvies over de populairste Android-smartphones.

Lees ook de geschreven review

Meer weten over deze slimme speaker? Check dan de geschreven review van de Google Home Nest Mini. Het apparaatje heeft een adviesprijs van 59 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Onze conclusie van de review:

De Google Nest Mini is een goede keuze als je nu op zoek bent naar een kleine slimme speaker. Het volume en de hoeveelheid bass is veel beter dan zijn voorganger. Met de Google Assistent kun je van alles regelen met stemcommando’s en voor in huis is dat een prima optie. Als je nog een Home Mini in huis hebt, dan is de upgrade echter te klein, tenzij je de speaker vaak wil gebruiken om muziek te luisteren.

Het design is simplistisch, past in elk interieur en het oogje om de Nest Mini op te hangen is handig en slim. De keuze voor een andere stroombron is nodig geweest. Toch zien we dat als een nieuw nadeel, want een usb-c-aansluiting (of micro-usb) was een logischere en meer gebruiksvriendelijke keuze geweest. Fijn voor de toekomst en een stuk goedkoper om te vervangen, mocht het kapotgaan.

Het laatste nieuws over Google

[ad_2]

- Advertentie -