Abbey Road Pop Up Store met Dynaudio speakers in Hoog Catharijne, Utrecht

[ad_1]

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat The Beatles het album Abbey Road uitbrachten. Ter ere van het 50-jarige jubileum van Abbey Road, opent vandaag de Abbey Road pop-up store in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De pop-up store zal van 27 september tot en met 13 oktober geopend zijn. De winkel zal vandaag officieel geopend worden door Leo Blokhuis. De muziek in de pop-up store komt uit luidsprekers van het Deense Dynaudio.

Abbey Road Pop-Up Store in Utrecht, voorzien van luidsprekers van Dynaudio

- Advertentie -

In de pop-up store vinden diverse activiteiten plaats. Fans kunnen onder andere bijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan quizzen over de Beatles. Ook worden er unieke, luxe heruitgaven van het album Abbey Road verkocht. Deze heruitgaven bevatten opnieuw gemixte tracks en niet eerder uitgebrachte opnames.

Daarnaast zijn er meer dan 300 exclusieve Beatles-items verkrijgbaar. Het gaat dan vooral over merchandise, zoals shirts, mokken en spelletjes.

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag worden er live optredens georganiseerd. Er zullen diverse artiesten een set van drie à vier nummers spelen, waarvan steeds twee nummers Beatles-covers zullen zijn.

Dynaudio @ Abbey Road store

In de passage van Hoog Catharijne is een zebrapad aangelegd zodat bezoekers zichzelf in die beroemde albumhoes kunnen fotograferen. In de winkel wordt het zwart-wit thema van het zebrapad verder doorgetrokken. Verdeeld over de winkel zullen een zestal Dynaudio LYD 8 en een tweetal Dynaudio LYD 48 luidsprekers uit de Pro-lijn geplaatst worden, uiteraard – kennelijk het zebrapad indachtig – de versie met zwarte kast en witte baffle.

Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze unieke, tijdelijke winkel die helemaal in het teken staat van het Beatles album Abbey Road.

[ad_2]

- Advertentie -