Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #117

[ad_1]

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 117!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Spinvanger

De herfst is begonnen, en dat betekent twee dingen: regen en spinnen. Aan de regen kun je niks veranderen, behalve binnen gaan zitten. En als je dan binnen zit, gebruik dan deze spinnenvanger om rustig op je bank te zitten en genieten van je thee.

AliExpress
Spinnenvanger (Bron: AliExpress)

8,19 Euro

Gadget om je shirt mee op te vouwen

Een kind kan de was doen. Maar opvouwen is niet voor iedereen weggelegd. Het is daarom geen overbodige luxe om een shirtopvouwer in je kast te hebben liggen. Deze helpt je om al je shirts op dezelfde manier op te vouwen. Zo hoeft je kast er niet zo slordig uit te zien als die van een kind.

AliExpress
T-shirt-opvouwer (Bron: AliExpress)

8,42 Euro

Zelf-roerende mok

Je koffie roeren met een lepeltje is zó 2019. Haal daarom deze zelf-roerende mok in huis. Het voordeel van deze mok? Dat je een hand vrij houdt om een koekje mee te eten.

Mok
Zelf-roerende mok (Bron: AliExpress)

5,70 Euro

AliExpress transparante regenlaarzen

Regenlaarzen zijn een must voor iedereen die de Nederlandse herfst met droge voeten door wil komen. Heb je nét geïnvesteerd in nieuwe sneakers maar wil je er niet mee door de regen banjeren? En heb je ook geen zin om een paar plastic laarzen aan te doen? Dan is dit de middenweg.

AliExpress
Regenlaarzen, maar dan anders (Bron: AliExpress)

10,57 Euro

Vliegende aap

De Nerf gun is lachen, maar je kunt er iemand ongemakkelijk hard mee raken. Deze vliegende aap is een stuk onschuldiger, maar minimaal net zo vermakelijk.

AliExpress
Catapult aap (Bron: AliExpress)

3,80 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #117

[ad_2]

- Advertentie -