Spoga + Gafa eventprogramma – Interieurjournaal.com

[ad_1]

Welke nieuwe oplossingen zijn er met betrekking tot de toenemende verstedelijking, of het groeiend aantal ouderen? Welke betekenis hebben duurzame producten of de toegenomen behoefte aan individualisering voor de outdoorindustrie?

De Outdoor Furniture & Decoration Trend Show, georganiseerd door het ontwerpbureau Branherm + Krumrey, probeert antwoord te geven op deze vragen (hal 10.2). Hier zijn exposities te zien gebaseerd op zes ontwerptrends: City Gardening, Universal Design, New Naturalness, Freedom of Form and Design, Minimal Chic en Smart Design. Het al eerder aangekondigde event Icons of Outdoor Furniture presenteert het best verkochte en meest stijlvolle tuinmeubilair van huidige en voormalige exposanten.

- Advertentie -

 

Ook dit jaar kunnen bezoekers op pad met een expert, tijdens de Guided Tours, die 45 minuten duren. Deze experts tonen innovatie producten en oplossingen binnen vier verschillende thema’s. Trendexpert Frank A. Reinhardt biedt tours aan op het gebied van outdoor meubelen en decoratietrends voor 2020. Aanmelden kan via de website.

 

In het Garden Café Forum (Boulevard/tegenover Passage 4/5) presenteert Haymarket opnieuw de Taspo Talks, maar daarnaast ook workshops, interviews en lezingen over thema’s als retaildesign, urban gardening wereldwijd, innovatieve foodservice-concepten voor de handel, E-commerce trends en inzichten en perspectieven voor de tuinmarkt. Op de ‘eilanden’ van de Boulevard of Ideas wordt zoals gebruikelijk een selectie getoond van de noviteiten die Spoga + gafa exposanten te bieden hebben.

 

Zin een feestje of borrel? Traditioneel focust Spoga+gafa zich zondags op tuincentra, in samenwerking met de Verband Deutscher Garten-Center (VDG). De dag wordt om 17:00 afgesloten met een borrel op de stand van deze organisatie (Passage 4/5). Op maandag is de IVG Garden Party (Industrieverband Garten) in hal 6. Deze begint om 17:30 en is netwerkmogelijkheid voor alle exposanten, bezoekers en pers.

 

Tickets voor Spoga+gafa zijn te krijgen via de website.

 

Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening, #koelnmesse[ad_2]

- Advertentie -