Nieuwe Next Level Evenementenhal – Interieurjournaal.com

[ad_1]

De werkzaamheden voor deze nieuwe beurshal Next Level zijn enkele maanden geleden gestart en de oplevering is eind augustus. Voorheen bestond Evenementenhal Gorinchem uit één grote beurshal op de begane grond. De tweede beurshal komt op de bovenverdieping die door twee centrale roltrappen verbonden raakt met de huidige hal.

De bovenverdieping bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 m2, waarvan 5.800 m2 aan beursvloer en congresruimte. Ook wordt Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is.

- Advertentie -

Sinds 2016 is Evenementenhal Gorinchem eigendom van de internationale beursorganisator Easyfairs die met deze investering haar beurzen in Gorinchem verder laten groeien.

‘Als een beurs of evenement voldoende ruimte heeft aan alleen de begane grond, kan de bovenverdieping ingezet worden voor een ander evenement. Next Level wordt voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan voor een ideale connectie tussen Next Level en begane grond. De wand heeft verder een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand ook visueel afgesloten kan worden van de begane grond,’ zegt ceo Jeroen van Hooff (foto 2) van Easyfairs Nederland.

Daarnaast beschikt Next Level over een nieuwe ontvangstruimte en twee congreszalen, waarvan één met een widescreen van ruim twaalf meter breed. De ene congreszaal biedt capaciteit aan 350 personen, de andere zaal aan 100. De grootste zaal kan ook opgedeeld worden in 2×175 personen met een geluiddichte wand. Bovendien kunnen de congreszalen voorafgaand of tijdens een beurs ingezet worden door exposanten als extra seminar- of presentatieruimte.

De eerste beurs die gebruik gaat maken van Next Level is Trendz Najaar, de inkoopbeurs voor de retail en detailhandel van 25-27 augustus. De andere beurs die de Evenementenhal voor de interieurbranche organiseert volgt kort daarna: de Incoda (Interieur Collectie Dagen) van 15-17 september. Beide vallen onder verantwoordelijkheid van head of event Mascha de Bruin (foto 3)

Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl/gorinchem
www.incoda.nl
www.trendz-najaar.nl
www.trendz-voorjaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gorinchem, gorkum, vakdagen, Easyfairs, Artexis Easyfairs Group, Trendz, Interieur Collectie Dagen, Incoda, NK woningstofferen, #NKwoningstofferen, #vpwi, #parketwoning_eh, #icd, #incoda, #InterieurCollectieDagen, #easyfairs, #trendz, #nkwp[ad_2]

- Advertentie -