Travel essentials: deze handige gadgets wil je hebben

[ad_1]


Onze must-haves deze week: een tent die elke storm en bui aan kan, oortjes die jou altijd een goede nachtrust bezorgen, een lichtlantaarn die je overal mee naartoe kunt nemen en een handige smart plug waarmee jij met één knop alle lichten in je huis uitzet. 


Wandelassistent

Fjällräven is vooral bekend om zijn rugzakken. Maar wist je dat dit Zweedse outdoormerk ook een tentcollectie heeft? Ondanks zijn bescheiden formaat is de Abisko Lite 2 bestand tegen extreem weer, met dank aan een speciaal nylon dat zwaarder en steviger is op slijtplekken. Het gaas voor de tentopeningen houdt zelfs de kleinste insecten buiten en het buitendoek kan worden opgerold om de binnentent te luchten. Er zit een kledinglijn bij die je aan de binnenkant kunt ophangen. Een investering? Ja, maar je hebt er jarenlang plezier van, € 649,95. 

Zet jouw Fjällraven Abisko Lite 2 tent op waar je maar wilt. (Foto: Fjällraven)

 

Slaap zacht

Snurkende medepassagiers en huilende baby’s in het vliegtuig, blaffende straathonden en harde muziek in de straat voor je hotel; dagelijks worstelen tienduizenden reizigers met een slaaptekort. De noise-masking sleepbuds van Bose bieden uitkomst. Deze slimme oordopjes vervangen slaapverstorend lawaai door rustgevende geluiden. Ze worden geleverd met tien rustgevende audiotracks, die speciaal zijn afgestemd om storende geluidsfrequenties te maskeren. De dopjes hebben een zachte en comfortabele pasvorm en de batterijtjes gaan 16 uur mee, € 269,95.

 

Nooit meer een slechte nachtrust op reis door de sleepbuds van Bose. (Foto: Bose)

 

Wij hebben het licht gezien

Verlichting is vaak gebonden aan een vaste plek, terwijl je als reiziger juist méér hebt aan een mobiele lichtbron. Wij zien de Guidelight van Weltevree dan ook als lichtend voorbeeld. Deze lantaarn functioneert ook als zaklamp en sfeerverlichting, wat ‘m geschikt maakt voor zowel outdooravonturen als romantische momenten, ver weg en dichtbij. Met de draaibare kop bepaal je de richting van de lichtbundel en met het tandwieltje bepaal je de felheid. De Guidelight gaat tot vijftigduizend branduren mee en is op te laden met behulp van een micro-USB-kabel, € 98.

Breng jouw Guidelight van Weltevree overal met je mee. (Foto: Weltevree)

 

Plug & play

Met de D-Link smart plug sluit je een huishoudelijk apparaat of lichtbron aan op het wifinetwerk, waardoor je ze op afstand kunt bedienen met een app op je mobiel. Schakel bijvoorbeeld met één druk op de knop het licht uit zodra je je huis verlaat. Of stel een lichtschema in als je op vakantie bent, waardoor het lijkt alsof er gewoon iemand thuis is, vanaf € 29,99 in webshops.

Altijd een veilig gevoel met de D-Link smart plug. (Foto: D-Link)

 

 

 

Bovenstaande foto: Kampeer overal waar jij dat wilt. (Foto: Fjällraven)[ad_2]

- Advertentie -