Minotti opent showroom bij Co van der Horst

[ad_1]

De Minotti Studio bevindt zich op één niveau, met een oppervlakte van 200m². De studio is geïnspireerd door een luxe penthouse, met een woonkamer, eetkamer en tv-kamer. De uitstraling wordt bepaald door de witte plafonds, een warme visgraatvloer en het Granville-zitsysteem. Daarnaast is een grote open haard het middelpunt van de studio.

 

- Advertentie -

De studio kan volgens Co van der Horst perfect als inspiratiebron dienen voor alle designliefhebbers die op zoek zijn naar creatieve, hoogwaardige en elegante woonoplossingen. In de studio wordt gewerkt met een mix van harde en zachte materialen, zoals marmer en velours. Op zorgvuldig gekozen plekken liggen kleden die de ruimte een warme uitstraling moeten geven. Het licht wordt geregeld met een domoticasysteem.

Links

www.covanderhorst.nl
www.minotti.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, bank, bankstel, zitmeubel, minotti, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, woonkamer, interieurtextiel, textiel, vloeren, karpetten, haarden, open haard, domotica, domoticasysteem, flagship, store, studio, showroom, retail, winkel, meubelboulevard, indoor, binnen, Van der horst, #minotti, #covanderhorst[ad_2]

- Advertentie -