Legrand Nederland B.V. | Energiezuilen en vloerdozen die inspelen op actuele trends

[ad_1]

Een flexibele oplossing voor iedere omgeving. Het vat de sterktes van de nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand perfect samen. Als totaaloplosser houdt Legrand de vinger aan de pols van het hedendaagse woon- en werkinterieur. De specialist in elektrische en digitale infrastructuren is trots op het aanpassingsvermogen van zijn uitgebreide productassortiment. Zo ook met de introductie van deze energiezuilen en vloerdozen; modulaire oplossingen die 100% compatibel zijn met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de informele, publieke ruimte.

Energiezuilen
Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires -zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang- vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

De zuilen zijn afgewerkt in hedendaags wit, aluminium en zwart, en zijn beschikbaar in een snap-on versie (waar het schakelmateriaal direct ingeklikt kan worden) en een universele versie (voor toepassing van traditionele 80mm schakelmateriaal). Er zijn zuilen met 1, 2 en 4 compartimenten. De 1 compartiments snap-on versie is de smalste zuil in de markt, waarin aan 2 kanten schakelmateriaal gemonteerd kan worden. De afmetingen variëren van 0,3 tot 7,8 m. Dankzij het gebruiksvriendelijke Turn & Fix systeem kunnen de zuilen zonder gereedschap eenvoudig vastgezet worden.

- Advertentie -

Voor iedere werkplek, voor elke situatie is er de juiste zuil. De erg dunne Ovaline-zuilen in geanodiseerd aluminium zijn bijvoorbeeld ideaal om desktop computers te voeden zonder dat daarvoor schakelmateriaal nodig is. Er is ook een voorbedrade rolzuil; met een dubbele USB-lader, 7 contactdozen (230 V), een tafelblad, een voet met wielen en 4 meter kabel. Deze makkelijk verplaatsbare uitvoering is de aangewezen oplossing voor vergaderruimtes.

Meer informatie over de nieuwe energiezuilen

Vloerdozen
Perfecte integratie en modulaire toepassing zijn ook de kern van het verhaal bij de nieuwe universele IK-4 vloerdozen. Zowel de vloerdozen standaard met tapijtrand of de verzonken met markeerrand passen perfect in alle vloertypes (beton- of technische vloer) en kunnen naadloos gecombineerd worden met elk type vloerafwerking. Door de aantrekkelijke vormen met diverse afwerkingen maakt dat ze ideaal zijn voor verschillende configuratiemogelijkheden, te voorzien met contactdozen, data of andere aansluittechnieken afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Afhankelijk van de toepassing en de beschikbare hoogte in de vloer kan het schakelmateriaal horizontaal (12, 18 of 24 modules) of verticaal ( 8, 12 of 16 modules) worden geïnstalleerd. Daarbij komt nog dat dankzij de slimme montagesystemen de vloerdoos de snelste is om te installeren. Kortom, een Legrand IK-4 vloerdoos is een modulaire oplossing die zich aanpast aan een omgeving in beweging. Daarnaast zijn deze perfect te integreren in de bestaande vloersystemen: open vloergoot GVO-7, verzonken vloergoot GVG-5 en Soluflex kabelvoersysteem.

De innovatieve energiezuilen en vloerdozen zijn compatibel met het Mosaïc schakelmateriaal van Legrand. Mosaïc is compact, in diverse kleuren verkrijgbaar (waaronder zwart), klik-in en een ruime keuze uit meer dan 200 functies; het ideale element in de uitbouw van modulaire oplossingen voor de open space in kantoren en winkels.

Meer informatie over de nieuwe vloerdozen

[ad_2]

- Advertentie -