Hifi Corner Trading demonstreert twee merken op XFI

[ad_1]

Hifi Corner Trading demonstreert samen met Peter Lyngdorf twee ultieme top merken op de XFI, die dit jaar op 28 en 29 september valt, op het vertrouwde adres in Veldhoven.

In zaal 1 van de Koningshof te Veldhoven treft u dit jaar Hifi Corner Trading aan. De distributeur demonstreert daar samen met Peter Lyngdorf twee ultieme topmerken op de XFI eind deze maand. Ten eerste is er het Steinway Lyngdorf MODEL B Systeem. De distributeur laat weten dat ‘bij dit unieke digitaal “open baffle” geluidsysteem alle speakerunits direct aangestuurd worden via de RoomPerfect-kamerCorrectie -software waardoor geen gebruik meer moet gemaakt worden van analoge filtercomponeneten’.

- Advertentie -

Dit systeem bestaat uit:

  • 2x Model B luidsprekers – volledig “open baffle” luidsprekersysteem met o.a. 12 stuks 12″ woofers !
  • 1x P100 Processor – stereo/surround processor met RoomPerfect-kamerCorrectie en ingebouwde netwerk- streamer
  • 2x A2 Digitale eindverstrekers – 8 kanalen voor een totaal van 6400 watt puur stereo vermogen !
  • Prijs volledig systeem : €120.000

Dan is er het Lyngdorf Audio TDAI3400 + MH-2 + BW-2 systeem. Bij dit volgens Hifi Corner Trading uitzonderlijke systeem wordt gebruik gemaakt van digaitale versterking met RoomPerfect en ingebouwde netwerk-streamer.

Het bestaat uit:

  • 1x TDAI3400 – digitale verstreker met ingebouwde netwerk-streamer
  • 2x MH-2 – Midden/Hoog weergever
  • 2x BW-2  – Actieve 400 Watt woofers
  • Prijs volledig systeem : 8.000 €

Over Steinway Lyngdorf Audio

‘Het creëren van het perfecte geluid in diverse akoestische omgevingen is een enorme technologische uitdaging’, zo vertelt de Willy Van de Velde van Hifi Corner Trading in z’n XFI-persbericht:  ‘Het technische team van Steinway Lyngdorf heeft gedurende de laatste 14 jaar de meest geavanceerde digitale technologieën ontwikkeld om deze uitdaging aan te gaan. Dit heeft geleid tot een reeks unieke , gepatenteerde oplossingen waarvan de hoeksteen “RoomPerfect” heet en de enige drie-dimensionele kamercorrectie-technologie ter wereld is. Door dit unieke RP-systeem kan er in nagenoeg elke ruimte een perfect geluidsresultaat bekomen worden. Door gebruik te maken van een unieke digitale technologie kunnen bij alle Lyngdorf systemen de luidsprekers maar liefst 75% kleiner gemaakt worden en toch eenzelfde geluidsdruk opbouwen dan bij andere semi-digitale of analoge systemen . Tevens kunnen er in surround systemen minder luidsprekers gebruikt worden zonder dat er dode zones in het geluidsbeeld ontstaan. Ongeacht er gekozen wordt voor een compact, medium of ultiem systeem, bij Steinway Lyngdorf zal het resultaat in uw ruimte altijd optimaal zijn’. Op de XFI kunt u het zelf beleven.

[ad_2]

- Advertentie -