5 verwachtingen over de Google Nest Mini, Googles nieuwe speaker

[ad_1]

Google zou van plan zijn om later dit jaar de Nest Mini uit te brengen. Deze kleine speaker gaat de Home Mini opvolgen. Dit verwachten we van Googles kleine speaker.

Google Nest Mini verwachtingen

De Google Home Mini is de kleinere variant van de Google Home. Deze compacte speaker kan alles wat zijn grotere broer ook kan, maar heeft een minder goede geluidskwaliteit. Volgens geruchten gaat zijn opvolger hier iets aan doen. Dit zijn onze verwachtingen van de Nest Mini.

- Advertentie -

1. Naam: Google Nest Mini

De nieuwe, compacte speaker heet volgens 9to5Google de Google Nest Mini. De opvolger van de Home Mini verandert dus van naam, omdat de zoekgigant de Nest-merknaam wil gebruiken voor al haar slimme apparaten. Eerder werd bijvoorbeeld de Google Home Hub al omgedoopt in Google Nest Hub.

Google Nest Mini verwachtingen

2. Compact ontwerp, maar beter geluid

De Google Nest Mini wordt een compacte speaker. Dit blijkt uit documenten die zijn ingediend bij de FCC, de Amerikaanse waakhond voor consumentenproducten. De speaker heeft nog steeds een rond ontwerp met een muteknop aan de zijkant. Wel zouden de boxen meer volume kunnen produceren, zonder dat de geluidskwaliteit daaronder komt te lijden.

3. Bevestigen aan je muur

Wel lijkt het erop dat je de Nest Mini straks kunt bevestigen aan je muur. Uit dezelfde FCC-papieren blijkt namelijk dat er een muurbevestiging op het speakertje zit. Daarnaast is er een 3.5mm-audiojack aanwezig, zodat je ‘m kunt aansluiten op een laptop, telefoon, tv of andere speaker. Dit lijkt qua werking een beetje op de Chromecast Audio, die inmiddels niet meer wordt verkocht.

4. Betaalbaar

De Google Home Mini haal je momenteel voor 59 euro in huis. Waarschijnlijk blijft de adviesprijs voor de Nest Mini hetzelfde. Wel kun je vermoedelijk voor een aantal nieuwe kleurtjes kiezen. Het is nog onbekend welke opties erbij komen. De Home Mini is alleen in het wit en grijs verkrijgbaar.

google home praat

5. Onthulling

Waarschijnlijk vindt het volgende Made by Google-evenement halverwege oktober plaats. Naast de onthulling van de Pixel 4 en Pixel 4 XL hopen we hier meer te horen over de Nest Mini. Wanneer de speaker daadwerkelijk in de winkels ligt is nog niet duidelijk.

Het laatste nieuws over Google

[ad_2]

- Advertentie -