De leukste tuinmeubelen voor deze zomer

[ad_1]

Met het mooie weer kriebelt het om alle ramen en deuren open te gooien, het tuinmeubilair af te stoffen en met een boekje van de eerste zonnestralen te genieten. Of jouw tuinmeubels al dan niet aan vervanging toe zijn, lees je hier.

Zwart is sinds vorige zomer één van de trendkleuren voor de tuin. Zwarte panelen, zwart meubilair, zwarte hekkens, zwarte terrasoverkappingen … de kleur is populairder dan ooit.

- Advertentie -
De leukste tuinmeubelen voor deze zomer


Foto: remodelista.com, morflora.com en dotandpop.com.au

De tuin vormt al enkele jaren het rechtstreekse verlengde van het interieur. Grote, glazen deuren of massieve raamoppervlakken tot aan de grond zorgen ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen, zodat je tijdens warme zomerdagen optimaal kan genieten van alle beschikbare ruimte. Geschikt tuinmeubilair dat past in de stijl van de woning is hierdoor geen overbodige luxe.

De leukste tuinmeubelen voor deze zomer


Foto: pilatesubungen.xyz, homease.nl en inrichting-huis.com

Ook groen laat zich als trendkleur gelden in de tuin. In tegenstelling tot enkele jaren geleden is het niet limoengroen, maar donkergroen dat de boventoon voert. Vooral meubilair is erg geliefd in deze kleur, waardoor het als het ware helemaal opgaat in de rest van het tuinontwerp.

De leukste tuinmeubelen voor deze zomer


Foto: exterieursdesignmagazine.fr en essentialhome.eu

Qua materiaal is vooral vlechtwerk alomtegenwoordig. Gevlochten stoelen, bijzettafeltjes, bloempotten en lantaarns zijn de absolute musthaves van elke designliefhebber de komende zomer.

De leukste tuinmeubelen voor deze zomer


Foto: littlegreenshedblog.co.uk, bloglovin.com en nordicdesign.ca

Shopping? Gevlochten lamp XXL – € 168 euro – Maisons du Monde, bloempot uit aardewerk – 27,95 euro – HK Living, groene tafel – 769 euro – Hay, duo van zwarte bloempotten – 120 euro – Maisons du Monde, zwarte lantaarn – 69,99 euro – Maisons du Monde, groene stoel met vleugels – 295 euro, Zuiver, groen stoel – 245 euro – Hay, gevlochten poef – €79,99 euro – Maisons du Monde, zwarte loungestoel – 363 euro – La Redoute en rieten loungestoel – 726 euro – House Doctor

De leukste tuinmeubelen voor deze zomer[ad_2]

- Advertentie -