5 x koperen buizen in huis

[ad_1]

Deze vijf producten zijn prachtig gemaakt van koperen buizen én kun je zelf ook goed namaken. En als je echt koper een beetje aan de prijs vindt, kom je met een spuitbus koperverf ook een heel eind.

1. Chic wandrek

- Advertentie -

Koperen buizen lenen zich heel goed voor het frame van een kast of rek. Je zet gewoon het frame in elkaar met de buizen, en maakt er dan wat planken aan. Aan de muur staat dit bijvoorbeeld heel mooi in de badkamer, maar hij kan ook goed dienen als kruidenrek in de keuken.

2. Kleding aan koper

Koperen kledingrekken zijn al langer een favoriet. Je mooiste kledingstukken kun je prachtig tentoonstellen aan dit rek. Het koper staat heel chic en geeft je ruimte echt een walk-in closet gevoel. Combineer hem met mooie hangers, en je rek is helemaal af.

3. Decoratieladder

Decoratieladders zijn heel handig in huis. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als handdoekrek, maar ook op deze manieren staan ze erg stijlvol in je interieur. En wat is nou mooier dan een decoratieladder gemaakt van koper?

4. Koper in de douche

Je kunt de buizen of leidingen natuurlijk ook gebruik voor hun originele bedoeling: als waterleiding. Je kunt hier alle kanten mee opgaan. Aan de ene kant staat het prachtig in een chique, moderne badkamer, maar tegelijkertijd geeft het ook een vintage touch. 

5. Plantenstandaard

Je kunt koperen buizen ook vormen tot een leuke plantenstandaard. Plantenstandaarden zijn er in alle soorten en maten, maar de koperen variant is toch wel één van onze favorieten. De koperen kleur staat namelijk prachtig bij het groen van je planten. Combineer met een witte of zwarte pot voor het mooiste contrast.

[ad_2]

- Advertentie -