Ahrend met innovatief zit-sta bureau op Facilitair

[ad_1]

Balance Lift will make you move! Met de nieuwste innovatie op het gebied van zit-sta bureaus verstel je jouw bureau van zittend naar staand in een handomdraai. Met de gepatenteerde hoogteverstelling beweeg je snel, geruisloos en in één beweging het blad omhoog en omlaag. De Balance Lift is niet afhankelijk van elektriciteit en is daardoor duurzaam en makkelijk te verplaatsen. Ideaal dus voor agile werkomgevingen. 

45% productiever dan zittende collega’s

Steeds meer organisaties weten dat de werkplek van grote invloed is op de gezondheid van de medewerker. Aspecten als verlichting, akoestiek, natuurlijke elementen en ergonomisch meubilair kunnen productiviteit, geluksgevoel en gezondheid sterk beïnvloeden. Met als gevolg: hogere medewerkerstevredenheid, eenvoudiger aantrekken van talent en uiteindelijk een succesvollere organisatie. Uit onderzoek van Texas A&M University* blijkt bijvoorbeeld dat gebruikers van zit-sta bureaus dagelijks 45% productiever zijn ten opzichte van hun zittende collega’s. 

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Intuïtief en snel

Uit onderzoek is het inmiddels veelvuldig gebleken: lang zitten is een risico voor onze gezondheid. Regelmatig veranderen van werkhouding heeft al een positieve invloed. Zo vermindert het onder andere de kans op diabetes, hart- en vaatziekten, burn-outs en depressie. Het is dus van essentieel belang dat we ook op kantoor in beweging blijven. Eén van de belangrijkste trends op het gebied van gezond werken is de inzet van zit-sta werkplekken. De Balance Lift werkt intuïtief en snel en nodigt zo uit regelmatig af te wisselen tussen zitten en staan. Zo verbetert de gezondheid en de productiviteit van medewerkers.

Vakbeurs Facilitair

Ervaar de Balance Lift voor het eerst tijdens Vakbeurs Facilitair van 29 t/m 31 januari (stand B1) in de Jaarbeurs in Utrecht

[ad_2]

- Advertentie -