Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #132

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 132!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

De Chinese webshop verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress: LED-licht voor je auto

Wie net niet optijd was voor de aanmeldingen van Pimp My Ride in het begin van de zero’s kan zijn fiets of auto prima zelf een upgrade geven. Op Ali vind je deze LED-lampen voor aan je banden. Of het een stoere look is weten we niet maar het is zeker niet verkeerd meegenomen voor je zichtbaarheid op de weg.

led-licht voor autobanden
LED-licht voor je autobanden (Bron: AliExpress)

0,84 Euro

AliExpress: Tattoomachine

Je kunt alles op AliExpress kopen. Ja, werkelijk alles. Neem bijvoorbeeld deze pen om tattoos mee te zetten. Leuk voor wie zich een zondagmiddag verveelt. Al willen we je natuurlijk niet op hele verkeerde ideeën brengen.

AliExpress tattoo machine
Tattoo machine (Bron: AliExpress)

18,42 Euro

AliExpress: Pixel LED-paneel

Wie kunst maar saai vindt kan zijn eigen creaties maken met dit LED-paneel. Of een LED-paneel aan je wand wel sfeervol is mag je zelf bepalen.

AliExpress LED-paneel
Pixel LED-paneel (Bron: AliExpress)

11,12 Euro

Douchekop met Bluetooth speaker

Iedereen zingt het beste onder de douche. Is je smartphone niet waterdicht? Of ligt je Bluetooth speaker altijd in de woonkamer? Installeer dan deze Bluetooth speaker douchekop. Je kunt de speaker er ook uithalen om hem ergens anders te gebruiken.

AliExpress Bluetooth douchekop
Bluetooth speaker douchekop (Bron: AliExpress)

29,88 Euro

LED-paneel

Leef je uit met deze honingraat LED-panelen. Behang er een deeltje van je muur mee, of ga je hele huis door. Het is aan jou hoe bont je het maakt. De Lampen werken met touch control en kunnen in verschillende kleuren branden.

LED-paneel diy
LED-paneel DIY (Bron: AliExpress)

36,60 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op Ali werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #132

[ad_2]

- Advertentie -