Warm onthaal voor SieMatic klanten bij Keur Keukens

[ad_1]

HAARLEM In de maand december worden SieMatic klanten bij Keur Keukens in Haarlem (Heringaweg 6c) extra warm onthaald. Bij aankoop van een SieMatic keuken ontvangt de klant elke tiende kast gratis. Ervaar de kracht en luxe van SieMatic en kom de schitterende presentaties bewonderen in de moderne showroom.

De actie is verrassend omdat Keur Keukens de enige SieMatic dealer is die de klant een kast gratis weggeeft. Bovendien zijn bij Keur alle keukenprijzen al laag en netto, als onderdeel van het vaste, nettoprijsbeleid dat Keur Keukens aanhangt. Transparantie ten top en voor elke klant dezelfde prijs. “Onze showroom wordt op dit moment gerestyled naar een 2.0 versie, met de nieuwste trends en SieMatic concepten. Ondanks deze verbouwing willen wij onze klanten graag de rijkdom van het SieMatic merk laten beleven,” licht bedrijfsleider Henri Mulder toe.

- Advertentie -

SieMatic staat bekend om haar ongekende elegantie, luxe, ergonomie en vernuftige techniek. Er is geen ander merk dat zo goed in staat is om deze werelden bij elkaar te brengen in stijlvolle design keukens. “Alleen al hoe SieMatic de binnenkant van keukens weet te presenteren is uniek. Met het doordachte MultiMatic concept worden alle keukenspullen en voorraden overzichtelijk en handig opgeborgen. Het overzicht dat in SieMatic keukens heerst spreekt moderne mensen aan die belang hechten aan orde, systemen en rust.”

Elke SieMatic keuken is een exclusieve expressie van individualiteit. Binnen de stijlen Urban, Pure en Classic kan de SieMatic liefhebber zijn keuken exact vormgeven die past bij zijn unieke wensen, levensstijl en voorkeuren, van stedelijk compact tot wereldlijke grootsheid.

Van oudsher zijn SieMatic keukenconcepten geroemd vanwege hun ongekende innovatiekracht. Zo was de eerste greeploze keuken die ter wereld kwam een SieMatic keuken. Tot aan de dag van vandaag weet SieMatic klanten te boeien die design en comfort ver willen doorvoeren in de keuken.

Beleef de unieke wereld van SieMatic in de stijlvolle showroom van Keur Keukens. Voor mee informatie: [email protected] of www.keurkeukens.nl.

[ad_2]

- Advertentie -