Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctionele draadloze powerbank

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een ware topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze keer is dat de draadloze powerbank QI van Silvercrest. Ideaal voor wie angst heeft voor een lege batterij onderweg.

Lidl loves draadloze opladers

De Lidl verkoopt deze week twee handige draadloze opladers: een ‘gewone’ draadloze oplader en een draadloze powerbank. Over die laatste vertellen we graag wat meer, aangezien dit een handige gadget is die je in tijden van crisis (lees: wanneer je smartphone nog maar 10 procent batterij heeft) uit de brand redt.

- Advertentie -

De draadloze powerbank werkt simpel: leg je smartphone op de rubberen ring en hij laadt op. Tenminste, als je smartphone is voorzien van QI natuurlijk. Heb je geen apparaat dat je draadloos kunt opladen? Dan kun je de powerbank ook gebruiken met een kabel. Heb je een apparaat dat je draadloos kunt opladen én een apparaat waar een kabel in moet? Dan kun je ze ook allebei tegelijkertijd opladen met deze powerbank.

Draadloze powerbank QI Lidl
Draadloze powerbank QI (Bron: Lidl)

Een degelijke 8000mAh draadloze powerbank

Met een vermogen van 8000mAh kun je je toestel zonder problemen helemaal opladen met deze powerbank. Een handige extra feature is dat hij middels LED-lapjes laat zien hoever je toestel of tablet is opgeladen. De rubberen ring bovenop het apparaat zorgt er voor dat je smartphone niet zomaar van de powerbank af trilt. Deze gadget van de Lidl wordt geleverd met laadkabel.

draadloze powerbank Lidl
Draadloze powerbank QI (Bron: Lidl)

Prijs: 19,99 Euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar onze favorieten? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 50 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctionele draadloze powerbank

[ad_2]

- Advertentie -