Spar komt met kleinere variant van de Spar city-formule

[ad_1]

Supermarktketen Spar komt met een kleinere variant van de Spar city: de Spar city small. Deze nieuwe gemaksformule heeft een winkeloppervlak van slechts tachtig vierkante meter en is bedoeld voor high traffic-locaties.

De eerste vestiging van deze nieuwe winkel komt in het centrum van Utrecht, aan de Bakkerstraat, en gaat 12 juni open. De formule richt zich op de millennials, die veel buitenshuis zijn en ‘hun eetmomenten kiezen wanneer ze trek hebben’. Spar city small kun je daarom zien als ‘je keuken buitenshuis’. Het assortiment richt zich op het ritme van de consument, zo zijn er maaltijden en snacks te vinden voor elk moment van de dag. 

- Advertentie -

De nieuwe Spar-formule is voorzien van zelfscankassa’s om gemak en snelheid te garanderen. “Met Spar city small laten we zien dat we ook op een kleiner aantal vierkante winkelmeters een mooie convenience propositie kunnen voeren”, aldus Spar-ceo John van der Ent. 

Beluister de RetailTrends-podcast met Van der Ent en kom meer te weten over het reilen en zeilen van supermarktketen Spar.[ad_2]

- Advertentie -