Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Yamaha onderwaterscooter

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze onderwaterscooter van Yamaha.

Geef James Bond het nakijken met onderwaterscooter

Lidl verkoopt deze week een James Bond-achtige gadget: een seascooter. Deze onderwaterscooter brengt je niet alleen naar diepe dieptes, maar trekt je ook in een rottempo door het water. Dat is heerlijk voor wie zelf te lui is om te zwemmen of de nodige fitheid en longcapaciteit mist om zelf te duiken en zwemmen.

- Advertentie -

Een vakantie naar een tropisch oord staat wellicht nog niet op de planning, maar je kunt wel alvast de nodige en onnodige gadgets inslaan voor een spectaculaire trip. Deze seascooter is zo’n onnodige gadget. Het is duur speelgoed. Maar dat maakt hem niet minder tof.

Yamaha Seascooter RDS200 onderwaterscooter Lidl
Yamaha Seascooter RDS200 (Afbeelding: Lidl)

Lidl verkoopt duur speeltje: Yamaha Seascooter RDS200

Deze onderwaterscooter van Yamaha laat je de onderwaterwereld zien. Tenminste, als je een duikbril op hebt en er niet de troebele Noordzee mee in duikt. Het apparaat kan tot 20 meter diepte duiken en haalt een snelheid van maximaal 3,2 kilometer per uur. Als je de onderwaterscooter continu gebruikt dan gaat hij ongeveer 40 minuten mee. Laat je je benen ook nog een beetje werk doen? Dan houdt de accu het ongeveer een uur vol.

De onderwaterscooter wordt geleverd inclusief accu, acculader, pomp, siliconen ring en smeermiddel. Daarnaast is er een beugel voor je action cam op de gadget bevestigd. Zo kun je al je wilde ritjes onder water vastleggen. Het apparaat weegt zo’n 6 kilo, maar onder water merk je daar natuurlijk weinig tot niets van.

onderwaterscooter Seascooter Yamaha Lidl
Yamaha Seascooter RDS200 (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 299,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 24 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: James Bond-achtige gadget van Yamaha

[ad_2]

- Advertentie -