Royal Smilde en Kitchen Republic duiken samen de keuken in

[ad_1]

In tijden van snelle marktveranderingen is kruisbestuiving het recept voor succesvolle innovaties. Daarom gaat Royal Smilde de samenwerking aan met Kitchen Republic, een professionele productiekeuken in Amsterdam, waar startups hun bedrijf kunnen beginnen en laten groeien.

Kitchen Republic groeit en breidt uit met een nieuw pand met onder meer voedselveilige productieunits en creatieve ruimtes voor kruisbestuiving tussen food startups en grotere bedrijven.

- Advertentie -

De juiste energie voor innovatie

‘In deze creatieve en ondernemende omgeving vind je de juiste energie voor innovatie, kom je tot betere ideeën en blijf je beter op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends’, zegt Dharampal.

Smilde zette dinsdag 9 april als eerste voedingsmiddelenbedrijf een handtekening onder het samenwerkingscontract. De innovatiekracht van Smilde’s innovatie hub is de kruisbestuiving van diverse talenten, culturen en generaties door samenwerking van collega’s, ondernemers, leveranciers en klanten, legt de innovatiemanager uit.

Nieuwe dingen op nieuwe terreinen

We denken niet ellenlang na over dingen, maar ondernemen zoektochten met de poten in de modder

‘Wij proberen nieuwe dingen uit op nieuwe terreinen, testen dat, zien potentie, en de organisatie schaalt vervolgens de kansrijke concepten op in één van de vijf fabrieken van Smilde’, zegt Dharampal, die de innovatiekar trekt van Smilde Futura, het innovatieplatform van Royal Smilde.

‘We denken niet ellenlang na over dingen, maar ondernemen zoektochten met de poten in de modder.’

‘We zijn ontzettend trots’

Ook Bart-Jan Veldhuizen, oprichter van Kitchen Republic, is enthousiast over de samenwerking. ‘Een groot en gerenommeerd bedrijf als Royal Smilde vergroot de kennis en innovatiekracht voor kleinere startups. Zo kun je samen nieuwe producten ontwikkelen. Het vertrouwen van Royal Smilde in ons bedrijf is vanaf het begin heel groot geweest. Daar zijn we ontzettend trots op. Dit contract is daarvan het bewijs.’

De nieuwbouw zal naar verwachting in juli 2019 afgerond zijn. Smilde zal in september de deuren van haar innovatiehub in Amsterdam feestelijk openen.

Ook interessant

Ook interessant

 

[ad_2]

- Advertentie -