Pre-order de Recruitment Tech Guide 2020 tot 20 november met korting

[ad_1]

Pre-order de Recruitment Tech Guide 2020 tot 20 november met korting

Na het succes van de Recruitment Tech Guide 2019, het jaarmagazine over recruitmenttechnologie, verschijnt donderdag 21 november tijdens het Recruitment Tech Event de editie van 2020. Bezoekers van het Recruitment Tech Event krijgen het honderd pagina’s tellende boekwerk gratis mee aan het einde. Ben je er niet bij maar wil je wel als eerste de Recruitment Tech Guide in huis hebben, dan kun je deze tot 20 november voordelig voorbestellen.

Inspiratie

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Uiteraard vind je er weer een compleet overzicht van alle leveranciers van recruitmenttooling met een vestiging in Nederland of België en de nieuwste versie van de Recruitment Tech Landscape in een Benelux-editie. Je leest verder artikelen over artificial intelligence, data en de recruitmentsite in het magazine. En je krijgt een kijkje in de keuken bij Albert Heijn en Compagnon hoe zij tech inzetten om hun recruitmentdoelen te behalen. Er staan interviews in met drie buitenlandse ‘women in tech’ en een discussie over hoe tooling helpt bias en discriminatie tegen te gaan. En je krijgt inzicht in de laatste cijfers en trends op het gebied van recruitmenttechnologie in 2020.

- Advertentie -

Pre-order

Tot en met dinsdag 19 november kun je voordelig een pre-order plaatsen voor de Recruitment Tech Guide 2020 en betaal je €16,50 in plaats van €19,50 excl. BTW en verzendkosten. Je ontvangt jouw bestelling dan vrijdag 22 of zaterdag 23 november in de brievenbus. Ook kun je de editie van 2019 en 2020 in een combi-pakket bestellen via de webshop.

21 november lancering

Tijdens het Recruitment Tech Event wordt de Recruitment Tech Guide gepresenteerd en de cover onthuld. De cover die je nu ziet is geblurred. Wil je de lancering meemaken? Bestel dan een van de laatste tickets voor het Recruitment Tech Event in Amsterdam.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 

[ad_2]

- Advertentie -