KPS Keukens bestaat 10 jaar

[ad_1]

SLIEDRECHT KPS Keukens aan de Prisma 100 viert het 10-jarig bestaan op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 16.00 uur met een aantal leuke acties. De eigenaren Sander Scheurwater en Tony de Bruin kijken met veel voldoening terug op de afgelopen jaren, waarin hun bedrijf een gestage groei heeft doorgemaakt. ,,De samenwerking is ons uitstekend bevallen”, vertellen zij. ,,De afspraken die we indertijd samen hebben gemaakt zijn we op één na allemaal nagekomen.”

door Ria Scholten

- Advertentie -

,,We hadden aanvankelijk afgesproken dat we de zaak samen zouden blijven runnen”, blikt Sander terug. ,,Omdat we veel meer keukens verkochten, dan we aanvankelijk hadden ingeschat, waren we al snel genoodzaakt om mensen in dienst te nemen. Een stap waar we geen seconde spijt van hebben gehad, want we hebben een geweldig team waar we altijd op kunnen rekenen. We worden in onze werkzaamheden ondersteund door drie monteurs, een backoffice medewerker en een verkoopadviseur. Daarnaast werken we samen met een aantal fijne, betrouwbare partners.”

,,We verkopen nog steeds kwaliteitskeukens van Nederlands en Duits fabricaat”, vult Tony aan. ,,In de afgelopen tien jaar is er qua keukentrends veel veranderd. Hoogglans en (room)wit hebben plaatsgemaakt voor matte, donkere tinten. De trend van dit moment is matzwart in combinatie met hout. De klant vindt bij ons alle stijlen, van klassiek en landelijk tot strak en modern. Zoals reeds gezegd hebben we in de afgelopen jaren heel veel keukens geplaatst. Negentig procent van de mensen die onze showroom bezoeken, doet dit op aanraden van familie of bekenden. We zijn daar best een beetje trots op. Onze vele klanten willen graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.”

Zaterdag wordt er een feestje gevierd met een bijzondere gast. ,,Gedurende de hele dag geeft 24Kitchen kok Andy McDonald kookdemo’s op Bosch apparatuur”, laten de heren weten. ,,Voor 24Kitchen presenteert Andy onder andere het programma First Aid Kitchen. Hij laat mensen, die nog niet goed kunnen koken, zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Bora is de bedenker van de kookplaat met ingebouwde afzuiging. In onze Bora keuken worden de gehele dag kookdemo’s gehouden.”

,,Wie kiest voor een traditionele afzuigkap kan een bezoekje brengen aan de rijdende showroom op ons terrein en kennismaken met het gerenommeerde merk Berbel. Op de stand van Dekker Zevenhuizen zijn de nieuwste trends op het gebied van keukenbladen te bewonderen. Bezoekers kunnen tevens kennismaken met de nieuwste apparatuur, waaronder de Quooker CUBE, waarmee naast warm, koud en kokend water, nu ook een glas bruisend water te proeven is!”

,,Natuurlijk laten we onze gasten niet met lege handen naar huis gaan. Elk uur verloten we onder de bezoekers een prijzenpakket (t.w.v. 200 euro) met om 15:00 uur de absolute hoofdprijs, die nog even een verrassing blijft. Dus kom gezellig langs! Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Voor de kinderen staat er een springkussen.”

[ad_2]

- Advertentie -