Format Manager Jan Linders – RetailTrends.nl

[ad_1]

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden. Een belofte die staat voor het beste en lekkerste vers, de beste acties en klantvriendelijke service. Van en vóór het zuiden. Iets waar we dagelijks met onze 60 supermarkten in Limburg, Noord Brabant en Gelderland invulling aan geven en waarvoor we jaar na jaar bekroond worden. Zo zijn we al jaren de best gewaardeerde supermarkt in vers en de beste (speciaal) biersupermarkt van Nederland.

Onze afdeling Formule heeft zich de afgelopen periode sterk bezig gehouden met het doorontwikkelen van het nieuwe winkelconcept van Jan Linders. Recentelijk is de keuken van Jan Linders verder geoptimaliseerd. Jaarlijks (her)opent Jan Linders 10 nieuwe supermarkten.

- Advertentie -

Als Formatmanager streef je naar de beste winkel lay-out. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van commercieel krachtige winkelconcepten. Daarbij bewaak je dat de formule herkenbaar blijft.

De Format Manager zorgt voor de ontwikkeling van winkel lay-out blauwdrukken, ontwikkelt en actualiseert het formulehandboek en accordeert op basis hiervan technische winkel lay-outs en commerciële vloerplannen. In deze rol ben je ´een spin in het web´ die met relevante afdelingen samenwerkt om maximale betrokkenheid en commitment te bewerkstelligen. Je voelt je op je gemak op alle niveaus binnen onze organisatie.

De Format Manager rapporteert aan het Formulemanager.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de retail, je typeert jezelf als medior;.
  • Je bent analytisch sterk, met oog voor detail.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het managen en begeleiden van projecten.
  • Je hebt een sterke commerciële ´feel and drive´.
  • Je bent communicatief sterk en in staat om interne en externe stakeholders te managen.
  • Je bent altijd op zoek naar vernieuwing.
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een opleiding richting Business Studies of Commerciële Economie

Wij bieden
Werken bij Jan Linders betekent dat je komt te werken in een dynamische omgeving, waarin je in een professionele en informele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen voor onze klanten behaald worden. Je gaat aan de slag in een organisatie die groeit en volop in beweging is.

Interesse?
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ ‘button.

Wil je nog wat meer informatie? Dit kan bij Ruth Linders (Formulemanager), via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.[ad_2]

- Advertentie -