De keukentrends voor 2019 – bouwenwonen.net

[ad_1]

De keukentrends voor 2019

Wat worden d keukentrends komend jaar? Elk jaar presenteren de belangrijkste producenten en leveranciers hun noviteiten in september, op de beurs. Maar marktleider Dekker Zevenhuizen gaf ons een sneak preview van de keukentrends 2019

Raw Rituals en New Classic

In elk geval willen we in 2019 meer rust in huis, want we krijgen steeds meer prikkels. Raw Rituals ligt in het verlengde van Ethnic Nature, de huidige trend naar natuurlijke materialen en stilte, maar het draait nu nog meer om wellbeing en spiritualiteit. En daarbij horen materialen zoals (grof) hout, metaal, natuursteen, marmer en beton. Tegelijk zien we ook een terugkeer naar de jaren 70 en 80: New Classic. Met donkere kleuren, messing en koper, en een link naar de mannensociteit.

- Advertentie -

Keukentrends 2019

Noviteiten 2019

Welke nieuwe maar ook bestaande materialen, kleuren en producten passen in die trends? Dekker heeft de vertaling gemaakt naar de Nederlandse keuken en presenteert in september zijn splinternieuwe collectie. De moodboards Raw Rituals en New Classic geven je alvast een indruk van de trends en de materialen.

Lees ook:[ad_2]

- Advertentie -