Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s alternatief op AirPods

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de bizarre, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag zijn dat deze Bluetooth in-ear-oordopjes van de Lidl. Een lekkere deal voor wie geen zin heeft om grof geld uit te geven aan Apple’s AirPods.

Lidl superaanbieding: draadloze oordopjes met handige case

Vorige week schreven we nog over een aantal goede alternatieven op AliExpress voor Apple‘s AirPdods. Het is alsof de Lidl ons artikel gelezen heeft want deze week verkoopt het zelf ook een aantal strakke Bluetooth in-ear-oordopjes. En zoals het de Lidl betaamt kun je die voor een kleine prijs scoren.

- Advertentie -

De Silvercrest Bluetooth oordopjes zijn draadloos waardoor ze je de optimale vrijheid geven om te bewegen. Dat maken deze oordopjes perfect om mee te sporten of te fietsen. Er zit een bedieningselement aan de oordopjes waardoor je je muziekkeuze, het volume en de oproepen die je binnenkrijgt op je smartphone gemakkelijk kunt regelen.

Bluetooth Oordopjes Lidl
Bluetooth in-ear-oordopjes (Bron: Lidl)

Oplaadcase en powerbank in één
Net als de AirPods worden ook deze oordopjes geleverd met een oplaadcase. Die heeft geïntegreerde Li-polymeer-accu’s van 50mAh. Zijn je oordopjes leeg? Dan laadt deze case ze op voor een extra drie uur luisterplezier. Deze opbergbox heeft ook een powerbankfunctie van 480mAh. Zijn je oordopjes nog oké, maar is je smartphone leeg? Dan kun je die dus opladen met deze case. Een toffe en hele handige extra feature.

De Bluetooth in-ear-oordopjes kosten deze week 39,99 Euro bij de Lidl. Kun je ze niet vinden in de winkel? Dan is het altijd handig de webshop even te checken.

Bluetooth oordopjes Lidl
De oordopjes in oplaadcase (Bron: Lidl)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 46 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s alternatief op AirPods

[ad_2]

- Advertentie -