Advertorial: Vernieuwing in retail: boost je kennis en inspiratie!

[ad_1]

Op 1 november nemen we je graag mee in een reis langs succesvolle vernieuwingen in retail. Van retailers zelf, waaronder zelfs de oprichting van een geheel nieuwe formule, vernieuwde  communicatie van Zeeman, online inzicht in waar jouw shoppers wonen en welke online en offline communicatie werkt  en nog veel meer.

Geef je onderneming en jezelf een boost in kennis en inspiratie. Dit Seminar is gratis, aangeboden vanuit Retail Media Initiatief. Van retailers, voor retailers! 

- Advertentie -

Het programma:

Case: Draagt lezen van (digitale) folders bij aan winkelbezoek
Door: Maarten van Deurzen (Retail Media Support) & Bart Muskala (Accurat)

Draagt het lezen van folders bij aan winkelbezoeken en aankopen? Waar papieren folders uitgebreide marktonderzoeken vereisen voor antwoord op die vraag kunnen Maarten van Deurzen en Bart Muskala van Accurat vandaag al laten zien dat met Geo Tracking het winkelbezoek aan de digitale folder gekoppeld kan worden. Neem een kijkje in de toekomst van marktonderzoek!

Case: Van Shoppers Kopers maken
Door: Bram Nauta (ISMI)

Hoe kun je in deze tijd van scherpe concurrentie, technologische ontwikkelingen en afkalvende trouw aan merk en winkel blijven groeien met optimaal rendement? Door op elk mogelijk touchpoint van de customer journey te investeren in (vaak dure) middelen? Nee, het goede antwoord ligt in kennis van het gedrag van de consument als shopper. Bram Nauta van ISMI licht toe op welke wijze het Shopper Marketing Proces daarin voorziet en toegevoegd aan de huidige commerciële processen van bedrijven zorgt voor groei en rendement.

Case: Stimuleren engagement ondernemers in een centrumgebied
Door: Erwin Buckers  (Chainels)

Erwin Buckers van Chainels geeft ons een kijkje in de keuken van internationale winkelcentra en laat ons vooral zien hoe ze bijvoorbeeld in Duitsland, London en Göteborg samen met de ondernemers (retailers en horeca) van het betreffende gebied aan de slag zijn met nieuwe businessmodellen. 

Case: De sneakers van Zeeman
Door: Caroline van Turennout (Zeeman)

Caroline van Turennout vertelt over misschien wel het grootste marketingsucces van 2019; de prijs van Sneakers! Een voorbeeld van content en nieuwswaarde dat bijdraagt aan een duurzaam product en een duurzame marketingcommunicatie strategie!

JA-stickers wat nu
Wat doe jij nu de JA-sticker de norm dreigt te worden. Vernieuwing in de marketingmix is meer nodig dan ooit. Discussieer met je concullega’s over oplossingen. 

Bestel hier jouw gratis ticket!

Seminar Innovatie in Retail door RMI
Euretco Hoofdkantoor
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken
Toegang is gratis, inschrijven is verplicht. Registreer snel, want vol=vol! 

Meer informatie? Mail naar [email protected] 
 [ad_2]

- Advertentie -