Lego voor kantoorinrichters

[ad_1]

Een half jaar geleden introduceerde Oscar Lookman van Huislijn Kantoormeubelen het Flexwall Systeem tijdens de Huislijntec in de vernieuwde showroom in Nieuw-Bergen. ‘Lego voor kantoorinrichters’ zegt Lookman zelf over het opbergsysteem dat twee jaar eerder aan de keukentafel met ouderwets potlood en papier ontstond.

Het enige dat je nodig hebt is een inbussleutel en je hebt alle vrijheid in vormgeving die je je kunt wensen”, vervolgt hij. Een half jaar na de introductie is de kantoorinrichter pur sang nog wat beduusd door de interesse die er is bij dealers en eindgebruikers voor een van de eerste echt modulaire opbergsystemen. “We waren zelf heel enthousiast over deze nieuwe productlijn, maar dat is niet altijd een graadmeter voor de manier waarop oplossingen in de markt worden ontvangen.

- Advertentie -

Die ontvangst bleek boven verwachting te zijn met een bovengemiddelde afname en interesse vanuit het dealerkanaal. “We merken dat onze dealers en ook de eindgebruikers het erg aantrekkelijk vinden om persoonlijke accenten te zetten met Flexwall.  Door kleurgebruik en door de eindeloze vormen is iedereen in staat een aantrekkelijk meubel neer te zetten tegen een interessante prijsstelling. Die interesse is voor ons tevens een nog sterkere motivatie om het Flexwall programma te blijven ontwikkelen tot het meest veelzijdige opbergmeubel op de Nederlandse inrichtingsmarkt. Zo komen we in week 42 met maar liefst 15 nieuwe kleuren voor de legborden en opbergelementen, waaronder diverse kleuren in melamine met houtnerfstructuur alsook veel nieuwe kleuren in houtfineer”

Akoestische panelen nu met Camira stoffering

Dat doorontwikkeling belangrijk is bij Huislijn komt ook naar voren in de veranderingen bij de vorig jaar geïntroduceerde akoestische panelen van de onderneming. Deze zijn vanaf deze maand leverbaar met Camira Sonus stoffering. Lookman nogmaals: “De Sonus-lijn van Camira is een hele mooie lijn met tien jaar garantie en gegarandeerde brandvertragendheid en lichtvastheid. De lijn komt in 17 verschillende moderne Vilt-kleuren en voldoet aan alle eisen die in het moderne kantoor gesteld worden. Door onze akoestische panelen nu ook met deze stoffering te kunnen aanbieden realiseren we tevens nog meer samenhang in onze productgroepen. Onze Feltouch producten worden immers ook met deze stoffering geleverd. Die samenhang is iets waar we al enige tijd mee bezig zijn. Onze snelle groei de afgelopen jaren met verschillende nieuw producten in verschillende bereiken van het inrichtsspectrum is enorm mooi om mee te maken. Door de assortimenten nu nog meer op elkaar af te stemmen maken we het onze dealers makkelijker om samen met ons hun klanten nog beter te bedienen. Alle onze legoblokjes passen inmiddels niet alleen op elkaar, maar ook bij elkaar.”

[ad_2]

- Advertentie -