stevige 10 inch tablet met S Pen

[ad_1]

De Samsung Galaxy Active Pro is Samsungs 10 inch tablet met een stevige behuizing en midrange-specificaties. Het apparaat is ook waterbestendig.

*Update 09/09.2019 om 11:30 uur: Samsung laat aan onze redactie weten dat het apparaat vanaf midden oktober beschikbaar is voor 679 euro.

- Advertentie -

Samsung Galaxy Tab Active Pro

De Samsung Galaxy Tab Active Pro is in Duitsland gelanceerd. Het apparaat is gemaakt voor professionele gebruikers die behoefte hebben aan een stevige behuizing die een MIL-STD-810G-certificaat kreeg. het apparaat is ook IP 68-water- en stofbestendig. Samsung gaf het apparaat verder ook een 10 inch LCD-scherm, maar de resolutie is nog niet bekend.

De Tab Active Pro werkt op een Snapdragon 710-processor, dat is een chipset die we zagen bij telefoons uit de hogere midrange. Verder krijgt hij 4 GB RAM en 64 GB opslag. Het apparaat zal werken met een 7600 mAh-accu en hij krijgt een S Pen die in de behuizing kan worden gestopt. De bedoeling is dat professionele gebruikers zo de S Pen kunnen gebruiken om het apparaat te bedienen zonder dat ze hun werkhandschoenen hoeven uit te doen.

Productafbeeldingen van de tablet

Daarnaast zal het apparaat ook ondersteuning bieden voor DeX, waardoor hij als desktop kan dienen. Interessant is ook dat Samsung de tablet vier jaar lang van updates wil voorzien. We hebben eerder al vastgesteld dat Samsung zijn updatebeleid wil verbeteren. 

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab Active Pro is in Duitsland gelanceerd waar nu de IFA-techbeurs in Berlijn plaatsvindt. De tablet voor professionelen zal enkel in zijn 4G-versie naar Nederland komen, en dat apparaat zal 679 euro kosten. We mogen hem vanaf midden oktober verwachten.

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]

- Advertentie -