Kuchschermen van glas

[ad_1]

In diverse media is er zorg geuit over de veelgebruikte plexiglas kuchschermen als oplossing om medewerkers 1,5 meter afstand op het werk te kunnen garanderen. Zo werd in het programma Goedemorgen Nederland van WNL werd recent de veiligheid van plexiglas kuchschermen aan de orde gesteld: plexiglas zou niet in alle gevallen brandwerend zijn. Inrichtingselementen mogen volgens het bouwbesluit echter niet bijdragen aan brand.

Gehard veiligheidsglas heeft brandweringscode A1. Dat draagt niet bij aan brand en kan gerust veilig worden gebruikt. Officecity levert daarom een kuchscherm gemaakt van gehard veiligheidsglas. Volgens Bart Stam van de kantoormeubelleverancier uit Haarlem, is dit glas veilig, krasvast en ook nog eens 100% recyclebaar.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

In principe kan elke afmeting van 30-180 cm breed en van 30-78cm hoog uit één glasplaat geleverd worden. Maar Officecity heeft een aantal standaard afmetingen gekozen die passen op de meeste bureaus en tafels. Zo kost een scherm van 60×60 cm € 64,00 en 160×60 cm € 99,00 ex. BTW. Bevestigen kan met een houten blokje, tafelvoet, tafelschroef op klem.

Voor elke afmeting is een configuratie te maken om de schermen gemakkelijk naast en tegenover elkaar te plaatsen, bijvoorbeeld in een L- of U-opstelling. Ook zijn uitsparingen in het scherm mogelijk voor overdracht van documenten.

Links

www.officecity.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, panelen, kuchscherm, #kuchschermen, #officecity, #coronaproof[ad_2]

- Advertentie -