Karim Rashid richt studio in met Hook

[ad_1]

Karim Rashid ziet zich zichzelf als vijand van kleine en donkere kantoren, met ‘treurige foto’s aan een bruine wand’. Zijn studio is dan ook een grote, kleurrijke ruimte. Rashid stelde zich ten doel om tegelijkertijd een gevoel van vrijheid, delen en privacy te suggereren. Vanuit dit idee is de Hook-collectie ontstaan, de winnaar van de C77DA Award – The Best of Design. Deze serie kantoormeubilair, door Newform Ufficio geproduceerd in Italië, valt op door de lichtheid van de lijnen, de mogelijkheid tot maatwerk, en de vrolijke kleuren.

 

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

De Hook-collectie is volledig modulair en bevat bureaus die afzonderlijk of in groepen kunnen worden gebruikt. Kleuraccenten, pop-illustraties en eenvoudige ruimteverdelingen kunnen een privéomgeving creëren binnen de grote ruimte. Cubicles zijn volgens Rashid niet meer van deze tijd.

 

Newform Ufficio heeft geen vertegenwoordiging in de Benelux en is in 2020 te zien op vakbeurs Orgatec.

 

Links

www.newformufficio.aranworld.it
www.karimrashid.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #karimrashid, #hook, #orgatec[ad_2]

- Advertentie -