Audio Pro voegt custom install-speaker toe aan zakelijk assortiment

[ad_1]

Het Zweedse bedrijf Audio Pro kondigde op de ISE-beurs in Amsterdam een nieuw lid van zijn familie van professionele audioproducten aan. De speaker luistert naar de naam SP-3 en heeft een geïntegreerde montagebeugel waardoor het product geschikt is voor toepassingen in bijvoorbeeld theaters.

Audio Pro SP-3

De SP-3 bestaat uit een 0.75-inch zachte koepeltweeter en een 4.5-inch woofer. Deze worden geholpen door twee digitale Klasse D versterkers met elk een vermogen van 25 watt. Het apparaat biedt daarmee ondersteuning voor een dubbelzijdige bass-reflex. Volgens het bedrijf weegt de speaker 2,1 kilo en moet een maximaal bereik van 100 meter haalbaar zijn. De speaker is draadloos en werkt met de 1.9 Ghz frequentie, waardoor het apparaat zo min mogelijk last moet hebben van ruis. De montagebeugel kan gekoppeld worden aan stellages voor toneellampen en is dan ook uitermate geschikt voor technici die graag ruimte besparen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Audio Pro bracht al eerder draadloze audioproducten voor professionele toepassingen uit. Zo is er de SPW-5, die specifiek bedoeld is om aan muren of plafonds bevestigd te worden. Daarnaast is er de subwoofer SUB-3, zendstation TX-1 en de volumeregelaar VOL-1. Deze producten behoren allemaal tot de Business-lijn van de fabrikant.

ISE 2020

De ISE-beurs (Integrated Systems Europe) is het grootste podium voor professionele video- en audiotoepassingen ter wereld. De beurs vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 februari in de RAI Amsterdam. Volgend jaar zal het evenement in Barcelona worden gehouden. De Spaanse stad zag eerder deze week het Mobile World Congress niet doorgaan nadat veel fabrikanten hadden afgezegd. Dit vanwege voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

[ad_2]

- Advertentie -