Gemeente geeft kantoormeubilair gratis weg

[ad_1]

Leiden

Gemeente geeft kantoormeubilair gratis weg

Fotografie: Unity.NU / Ter illustratie

14 november 2019

- Advertentie -

LEIDEN – De gemeente Leiden is volop bezig met het voorbereiden van de verhuizing naar het nieuwe Stadskantoor, dat op 6 januari 2020 de deuren opent. Een van de consequenties hiervan is dat er een aanzienlijk aantal nog goed bruikbare kantoormeubelen overblijft. De gemeente geeft deze een tweede leven.

Bij de verhuizing van het stadhuis en het Stadsbouwhuis naar het Stadskantoor kan de gemeente Leiden niet alles meenemen. ‘Vanuit de duurzaamheidsgedachte willen wij hergebruik van de nog goede meubelen stimuleren. Het gaat om aanzienlijke aantallen gebruikte bureaus, stoelen, vergadertafels en ladeblokken, die in goede staat verkeren’, zo schrijft de gemeente in een persbericht.

De gemeente biedt dit meubilair gratis aan, alleen aan organisaties, zoals scholen en verenigingen, en andere geïnteresseerde niet-particuliere partijen uit de regio Leiden. Zij kunnen hiervoor intekenen. Deze actie is niet gericht op particulieren.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 13 december 2019. Stuur een e-mail naar [email protected]. ‘Vermeld in deze mail duidelijk de gegevens van uw organisatie en de voorkeur voor meubelen en aantallen waar uw organisatie behoefte aan heeft. U krijgt van ons een bevestiging en een zo passend mogelijk aanbod.’

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via Instagram, Facebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.[ad_2]

- Advertentie -