De perfecte keuken van A tot Z

[ad_1]

BARNEVELD De juiste apparatuur, nieuwste functies en een passend design zijn onmisbaar voor de ideale keuken, die precies aansluit op de wensen en behoeften van een huishouden. Een specialist, zoals Van Ginkel Keukens, weet precies hoe de perfecte keuken tot stand komt en wat daar zoal bij komt kijken. Van afspraak tot nazorg: zo gaan we te werk.

SHOWROOM Vaak komt een klant op afspraak langs bij Van Ginkel, zodat er altijd een deskundige voor hem of haar klaar staat. Niet iedereen weet precies wat de mogelijkheden op het gebied van keukens zijn en wat de nieuwste, meest moderne apparatuur zoal kan. Om een beeld te krijgen van de vele opties en de huidige trends, laten we allereerst onze ruime showroom aan de Marconistraat zien.

- Advertentie -

INVENTARISEREN Als een klant de showroom heeft bekeken, is het tijd om te inventariseren. Wat zijn de wensen? Hierbij is persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Het vinden van de ideale keuken is immers maatwerk en elke klant is anders. Een deskundige weet welke vragen hij moet stellen, zoals: hoe ziet de huidige keuken eruit, wat is de samenstelling van het gezin, wat wordt er zoal gekookt en door wie? Op basis van die gegevens weten we onder meer welke Miele-apparaten een klant het meeste plezier of tijdswinst zullen opleveren. Zo adviseren we bijvoorbeeld een Quooker voor een huishouden dat graag thee drinkt, of een combi-stoomoven wanneer een gezin belang hecht aan gezond eten.

ONTWERP Tijdens het inventariseren komt ook het ontwerp tot stand. Alles kan gecombineerd worden, ook qua design. De één kiest voor kastjes die greeploos zijn, de ander juist voor handvaten of druksystemen. Ook de materialen, bijvoorbeeld van het keukenblad, worden in het ontwerp verwerkt. De oorspronkelijke schets wordt verwerkt in een 3D-tekenprogramma en is daarin vanuit alle hoeken te bekijken. Dit ontwerp is heel compleet: ook de apparaten en hun functie zijn erin verwerkt, net als alle keukenaccessoires.

INPLANNEN Nadat de prijs, montage inbegrepen, tot stand is gekomen en er een akkoord is bereikt, wordt het inmeten en plaatsen van de keuken ingepland. De materialen kopen wij zelf in, zodat de montage gegarandeerd op tijd kan beginnen. Die wordt geregeld door onze eigen monteurs, die langskomen in hun eigen bussen en hun vertrouwde gereedschap gebruiken. Zo kan elke klant rekenen op de hoogste kwaliteit. Op die kwaliteit hoeft hij of zij niet lang te wachten: na twee tot drie dagen kan de gloednieuwe keuken gebruikt worden.

AFRONDEN Als de keuken gereed is, brengt een deskundige een bezoek aan de klant om het eindresultaat te bekijken en eventuele aanpassingen door te voeren. Zo is er dankzij een goede, persoonlijke service de ideale keuken voor elke klant.

Aangeboden door Remco van den Berg, www.vanginkelkeukens.nl, 0342-412501

[ad_2]

- Advertentie -