warme billen en rug dankzij Lidl

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met allerlei vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat ..

Geen autostoelverwarming in je auto? Lidl fixt het

Nieuwe auto’s en auto’s uit het duurdere segment hebben meestal ingebouwde stoelverwarming. Die warmt je benen, billen en rug op. Precies wat je nodig hebt na een wandeling door de kou. Oudere auto’s en goedkope auto’s hebben echter meestal geen stoelverwarming. Die hebben alleen een aantal verwarmingsblazers die je op je gezicht kunt richten. Fijn is anders.

- Advertentie -

Een nieuwe auto kopen die wel stoelverwarming heeft is een optie. Tenminste, voor wie een paar ruggen over heeft om zijn billen te verwarmen. Dat is gelukkig niet nodig dankzij de Lidl. Die biedt een betaalbare oplossing, zoals we van de Duitse supermarktketen gewend zijn. En wel met dit handige kussen met autostoelverwarming.

Autostoelverwarming Lidl
Autostoelverwarming (Bron: Lidl)

Je billen willen niet meer zonder

Deze autostoelverwarming is een kussen dat je gemakkelijk op een autostoel kunt leggen. Het maakt niet uit welke. Bevestig de autostoelverwarming van de Lidl door middel van een elastieke band en klittenband.

De verwarming zorgt voor warmte over de gehele stoel. Hij verwarmt je billen, rug en schouders. Met dit kussen in je auto vragen wij ons af of je de auto nog wel uit wilt. Gelukkig zit hij niet vast aan de autostoel en kun je hem ook gewoon meenemen en over je fauteuil binnen slingeren. Mits je een 12-vold aansluiting in de buurt hebt natuurlijk.

Lidl autostoelverwarming
Autostoelverwarming (Bron: Lidl)

9,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 51 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: warme billen, rug en schouders dankzij deze gadget

[ad_2]

- Advertentie -