Audiosmile Little British Monitor MK II dhz-speaker

[ad_1]

De Little British Monitor MKII van Audiosmile is een heel compacte actieve luidspreker met Bluetooth die u desgewenst bovendien zelf in elkaar kunt zetten.

De compacte Audiosmile Little British Monitor MKII is slechts 20 centimeter hoog en 12 cm breed. Bijzonder is dat ze – behalve als kant-en-klaar-product – ook als kit verkrijgbaar zijn. In dat geval hebt u wel een soldeerbout en bijbehorende vaardigheden nodig. De keuze is aan u. Gaat u voor de kit, dan treft u daar vanzelfsprekend alle benodigde onderdelen in aan. Ofwel: panelen voor de behuizing, drivers, bekabeling, connectors enzovoort.

- Advertentie -

Klasse AB

De actieve Little British Monitor MKII van Audiosmile heeft een ingebouwde analoge klasse AB-versterker van 4 x 50 Watt aan boord. Het doel van ontwerper Simon Ashton was om de ‘beste luidsprekers mogelijk in deze kleine afmetingen’ te maken. Verder beschikken de speakers over Bluetooth en zowel een RCA als 3,5mm lijningang. U kiest een ingang via een draaiknop. Praktisch is de volume-geregelde subwoofer-uitgang. Oorspronkelijk was deze luidspreker een Kickstarter-project, maar het benodigde geld is daar al ruimschoots ingezameld. Ergens na februari komend jaar wordt de nieuweling van Audiosmile leverbaar via hun website. De kant-en-klare versie kost £559 Britse Ponden en de kit-variant £345. Een leuk project voor de donkere dagen van het jaar!

[ad_2]

- Advertentie -