[VIDEO] Dit waren de zes tofste gadgets van de IFA 2019!

[ad_1]

De IFA 2019 zit er weer op. WANT was er natuurlijk bij en ging voor jullie op zoek naar de tofste gadgets op de beursvloer. In deze video bespreken we zes gadgets die eruit sprongen.

Transparante televisie

Allereerst: een transparante televisie van Panasonic. Niet omdat je door het beeld heen wilt kunnen kijken terwijl je je favoriete serie checkt. Wel omdat je waarschijnlijk geen zin hebt in een lelijk zwart vlak in je woonkamer wanneer je niet kijkt. Daarom heeft Panasonic het transparante oled-scherm in een mooie houten box gestopt, die er ook los goed uitziet.

- Advertentie -

Het gaat helaas nog wel om een prototype, wat betekent dat je hem voorlopig nog niet kunt kopen. Panasonic hoopt in 2020 een productieklare televisie met een doorzichtig scherm te hebben.

IFA 2019 transparante oled panasonic
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

TV kijken zonder tv

We blijven even in televisie-sferen. Dit keer bij het in Nederland relatief onbekende TCL. Dat liet op de IFA 2019 namelijk met een bril zien waarmee je televisie kunt kijken. Via kleine schermpjes in de bril wordt een beeld geprojecteerd dat op normale ‘tv-afstand’ lijkt. Bediening gaat via je ogen, door objecten te bekijken en te knipperen.

Dat klinkt futuristisch, en helaas is het dat ook. Net als de doorzichtige oled van Panasonic, is deze bril nog niet productierijp. Of hij dat ooit zal worden liet TCL trouwens niet weten.

TCL tv bril IFA 2019
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Koffie uit je wekker

Koffieliefhebber? Dan moet je zeker eens de Barisieur van Joy Resolve bekijken. Die stond op de IFA 2019 en kun nu al kopen.

IFA 2019 Joy Resolve Barisieur koffiewekker
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Wat dit apparaatje met mooie hipster-styling voor je kan doen? Ervoor zorgen dat jij nooit meer wakker wordt zonder koffie. Het is namelijk een wekker met een ingebouwd koffiezetapparaat. Zet ‘s avonds alvast koffiepoeder en water klaar, en je wordt de volgende dag netjes wakker gemaakt met een bakje zwart goud. Dat laatste mag je vrij letterlijk nemen: de Barisieur kost bijna €400.

Dit zijn de zes tofste gadgets van de IFA 2019

Benieuwd welke toffe gadgets we nog meer tegenkwamen op de beursvloer in Berlijn? Dan kun je allereerst terecht bij onze eerdere previews, zoals die van de Sonos Move, Sony Xperia 5 en Razer Blade Stealth 13. Maar vooral ook bij de video hieronder, waarin Mark je meeneemt langs de zes tofste gadgets van de IFA 2019. We geven je alvast drie steekwoorden als een tipje van de sluier: bier, gaming en hologrammen. Veel kijkplezier!

Wil je meer video’s van WANT op de IFA zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Reageer op artikel:

[VIDEO] Dit waren de zes tofste gadgets van de IFA 2019!

[ad_2]

- Advertentie -