Travel essentials: deze 4 gadgets maken reizen leuker

[ad_1]


Vintage stadskaarten, een gadget waarmee je overal op het internet kunt, een beest van een backpack en een ijzersterke fotografie-app – van deze reisaccessoires worden wij gewoon blij. Jij ook?


Haal je dierbaarste herrineringen aan je stad in huis

Van een huwelijksaanzoek tot een onvergetelijke picknick; met de vintage plattegronden van WIJCK haal je de dierbaarste herinneringen aan jouw favoriete stad in huis. Leg je vinger op de kaart, traceer je stappen en zwijmel weg. De zwart-witte prints passen in elk interieur. Beschikbaar in vijf formaten, met of zonder frame, vanaf € 9,90.

 

Word altijd herinnerd aan jouw favoriete steden met de kaarten van WIJCK. (Foto: WIJCK)

 

Doe het draadloos

Hoe ontspannend een digital detox op reis ook is, soms móét je wel verbinding maken. Om nog even snel een vriend te feliciteren, of erger: jezelf uit een noodsituatie te redden. Dankzij de goTenna Mesh – formaatje mueslireep – sta je te allen tijde in verbinding met de buiten-wereld, zelfs als er géén bereik is. Download eerst de goTenna-app op je mobiele telefoon en creëer een Bluetoothconnectie met de stick, waarna je zonder internet en bereik een boodschap of GPS-locatie kunt versturen naar andere goTenna-gebruikers in de buurt. In de app en op de site is te zien waar gebruikers zich bevinden. GoTenna is al groot in de VS. Up-and-coming in Europa, iOS en Android, vanaf € 161.

 

Maak je nooit meer zorgen over internettoegang met goTenna Mesh. (Foto: goTenna Mesh)

 

Beest van een backpack

De Beast28-backpack van Matador is de eerste in zijn soort: een volwaardige, ultralichte (0,5 kg) nylon backpack (28 l) voor het betere avonturierwerk, die tevens kan worden opgerold en weggestoken in een klein opbergtasje. Dat maakt ’m de perfecte tussenoplossing voor reizigers die tijdens hun trip één of meerdere dagen de natuur in willen, maar ook gewoon ruim- en/of handbagage bij zich hebben. Ook handig: je kunt er een waterzak met drinkslang aan hangen, vanaf € 90, verkrijgbaar via cameranu.nl en matadorup.com

 

Maak je met de Beast28-backpack van Matador nooit meer zorgen over ruimtetekort in je tas. (Foto: Matador)

 

Maak de perfecte foto

Écht een foto maken in plaats van een snel kiekje? Probeer dan de camera-app Halide. Volgens kenners schiet je er beelden van Hasselblad-kwaliteit mee. Handige features zijn o.a. het live histogram (lijntjes in je scherm), handmatige scherpstelling en de optie om in RAW te schieten. Alleen voor iPhone, vanaf € 6,99 in de Appstore. 

 

Het maken van de mooiste foto’s is een makkie met camera-app Halide. (Foto: Halide)[ad_2]

- Advertentie -