Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #159

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 159.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Fietshesje met verlichting

Veilig fietsen in het donker kan alleen met de nodige verlichting. Met dit hesje om je lijf zit het wel goed met die verlichting. Hij heeft verschillende lED-lampjes op de rug die verschillende signalen weergeven. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening kan hij je richting aangeven of een stopsignaal tonen. Of de rest van het verkeer deze signalen ook begrijpt weten we niet, maar het is het proberen waard.

fietshesje verlichting AliExpress
LED-fietshesje (Afbeelding: AliExpress)

10,77 euro

AliExpress topper: Opvouwbare Bluetooth muis

Deze muis is volgens de Chinese webshop ‘opvouwbaar’. Daarmee wordt bedoeld dat je hem in een soort boog kunt vouwen of plat of tafel kunt leggen. Een platte muis is niet heel ergonomisch maar past wel makkelijk in je tas. Al zien we niet waarom een licht gebogen muis niet in je tas past.

AliExpress computermuis opvouwbaar
Vouwbare muis (Afbeelding: AliExpress)

12,82 euro

Hanger voor aan je achteruitkijkspiegel

Op AliExpress kwamen we deze ietwat vreemde hanger voor aan je achteruitkijkspiegel tegen. Het is een soort magere Hein op een schommel die je rijkunsten in de gaten houdt. Vreemd? Best wel.

spiegel hanger Ali
Hanger voor aan de achteruitkijkspiegel (Afbeelding: AliExpress)

1,34 euro

AliExpress topper: Slimme zonnebril

Deze zonnebril lijkt misschien op een zonnebril die je voor 10 euro op een festival koopt, maar dat is hij niet. Je koopt hem namelijk voor het dubbele op Ali. Het verschil? Deze bril heeft een ingebouwde microfoon, Bluetooth en speakers. Zo kun je er muziek mee luisteren en mee bellen.

slimme zonnebril
Slimme zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

20,05 euro

LED-display fotolijst met pixel art

Je hebt de foto’s op je smartphone waarschijnlijk vaak genoeg gezien. Ze aan de muur hangen hoeft niet meer. Ali heeft een oplossing: hang een lijst met LED-paneel aan je muur, kies een van de pixelige kunstwerken in de bijbehorende app en geniet van de, ehm, kunst aan je muur.

LED-fotolijst Ali
LED-fotolijst (Afbeelding: AliExpress)

34,96 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #159

[ad_2]

- Advertentie -