Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #156

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 156.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Metalen band voor Xiaomi Mi Band 3/4/5

Activity trackers zien er sportief uit. Dat is niet iedereens smaak. Gelukkig kun je het bandje vaak vervangen om hem geheel naar eigen smaak te customizen. Zo past dit metalen armbandje op de smart watch van Xiaomi. Dat staat niet verkeerd, toch? Deze gadget zelf is niet zo bizar, maar de prijs wel.

xiaomi mi band
Band voor de Xiaomi Mi Band (Afbeelding: AliExpress)

0,75 euro

Digitale Super Mario Bros LED-wekker

Deze hysterische wekker is bedoeld om je wakker te maken. We vragen ons af of je met dit lichtgevende gekleurde ding naast je bed überhaupt in slaap valt. Enfin. Het is een leuke gadget voor de Mario Bros-liefhebbers en kinderen onder ons.

Super Mario wekker Ali
Super Mario LED-wekker (Afbeelding: AliExpress)

7,22 euro

AliExpress topper: Marvel mondkapje

Een mondkapje dragen is verplicht in het OV. Veel bedrijven spelen hier slim op in en produceren mondkapjes van overgebleven kleding en andere materialen. De Chinese website staat natuurlijk ook vol met mondkapjes, waaronder deze Marvel-mondkapjes voor kinderen. Het is een geinige aankoop, als ze op tijd aankomen tenminste.

Marvel mondkapje AliExpress
Marvel mondkapjes (Afbeelding: AliExpress)

3,45 euro

AliExpress topper: Paraplu tegen regen en zon voor op de scooter

Een paraplu vasthouden op de scooter is levensgevaarlijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van het verkeer. Wil je niet nat worden? Of geen zon op je tere huidje krijgen? Dan is deze enorme paraplu de uitkomst. Zie het als een grote regenponcho. En nu maar hopen dat de regen niet van de zijkant komt aanwaaien.

scooter paraplu zon regen AliExpress
Paraplu voor op de scooter (Afbeelding: AliExpress)

12,47 euro

Opblaasbare eenpersoons jacuzzi

Op AliExpress kwamen we deze eenpersoons opblaasbare jacuzzi tegen. Blaas hem op, zet hem in de tuin, en geniet van het bubbelbad. Of je er lang van kunt genieten durven we niet te zeggen. De opblaasbare jacuzzi kost namelijk maar veertig euro en moet de hele overtocht naar Nederland natuurlijk ook overleven zonder krassen en scheuren.

opblaasbare jacuzzi AliExpress
Opblaasbare eenpersoons jacuzzi (Afbeelding: AliExpress)

40,22 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 28. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #156

[ad_2]

- Advertentie -