Een verrukkelijke actie bij Martinez Chocolatier: derde chocolade tablet gratis

[ad_1]

Het is weer feest met een geweldige actie bij Martinez Chocolatier! Tot en met 11 juli krijg je bij Martinez Chocolatier de derde tablet gratis. We praten niet over de nieuwste iPad, maar over de lekkerste chocolade combinaties.

- Advertentie -


Wat denk je van een ‘gewone’ reep in puur, melk of wit? Of een van deze keuzes met hazelnoot? Lekkere 70% pure cacao bij de koffie? Of toch melk praline, melk crunch, melk karamel zeezout of wit amandel cranberry? Het meest lastige is om er maar drie uit te kiezen. Dan toch maar zes stuks? Te lekker om te laten liggen, ideaal voor thuis, als cadeau, of om mee te nemen op vakantie.

Wil je toch liever bonbons, of andere chocolade om cadeau te geven of voor jezelf? Ga eens langs bij Martinez Chocolatier in winkelcentrum De Baronie! Martinez Chocolatier staat bekend om de heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Eigenaresse Linda praat je graag bij over alle producten en voorziet je van het juiste advies. Iedereen is van harte welkom in de winkel voor de beste chocolade om weg te geven, of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf!Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!


Stuur een nieuwsbericht in

Stuur een nieuwsbericht in
[ad_2]

- Advertentie -