Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #154

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 154.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide. Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Mini USB-ventilator voor om je nek

Een ventilator geeft een fris briesje. Tenminste, als je er op de juiste plek voor zit. Geen zin continue achter de draaiende ventilator aan te lopen? Hang dan deze draagbare ventilator om je nek voor continue verkoeling, waar je ook bent. Het vreemde apparaat is lichtgewicht, flexibel en is op te laden via een USB-kabel. Het is alleen niet te hopen dat je haar komt vast te zitten in de bizarre gadget.

ventilator AliExpress
USB-ventilator (Afbeelding: AliExpress)

32,75 euro

Metaaldetector

Roem en rijkdom komt niet zomaar aanwaaien. Je moet er hard voor werken of hard naar zoeken. Dit laatste doe je bijvoorbeeld met deze metaaldetector. Al moet je dan wel eerst 200 euro uitgeven voordat je zoektocht naar goud kan beginnen.

metaaldetector Ali
Metaaldetector (Afbeelding: AliExpress)

204,72 euro

AliExpress topper: mini-microfoon voor je smartphone

Deze mini-microfoon, of micro-microfoon past in je broekzak en zelfs in je portemonnee. Verwacht dus geen geweldige geluidskwaliteit. Een voordeel is echter dat je hem overal mee naartoe kunt nemen zodat je altijd een feestje kunt starten. Plug de microfoon in je iOS- of Android smartphone, laptop, of tablet, en zingen maar.

AliExpress smartphone microfoon
Mini smartphone microfoon (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Elektrische fietsbel

Deze elektrische fietsbel heeft veel weg van die kleine LED-lampjes die je aan je stuur kunt bevestigen. De bel is waterdicht en je plaatst hem zo op je fiets dankzij het rekbare siliconen materiaal. Hoe de bel klinkt? Daar moet je zelf achter komen.

elektrische fietsbel AliExpress
Elektrische fietsbel (Afbeelding: AliExpress)

9,09 euro

AliExpress topper: lichtgevend snoer als versiering voor jezelf

Dit lichtgevend snoer is een ietwat vreemde versiering. Niet voor in huis, maar voor jezelf. Wie het lichtpuntje van een feestje wil zijn kan zichzelf in deze slinger wikkelen. We vragen ons af of het werkelijk mogelijk is om een creatie te maken zoals die op de foto te zien is, maar challenge accepted.

lichtsnoer Ali
Lichtsnoer (Afbeelding: AliExpress)

1,28 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 26. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #154

[ad_2]

- Advertentie -